5. kesäkuuta 2014

Ihan pihalla!

Kirjaimellisesti!


Täällä ollaan oltu tosiaan meidän takapihan kimpussa jo oikeastaan siitä saakka, kun talven jäljiltä vain haravan varteen pääsi tarttumaan! Paljon tuossa pikkupihassakin on ollut työtä, kun edelliset asukkaat eivät sitä juuri olleet hoitaneet, mutta nyt alkaa isoimmatkin hommat olla tehty ja päästään vihdoin myös kunnolla nauttimaan omasta pihasta!


Suurin homma taisi olla ne ns. esivalmistelut, ennen kuin saatiin piha edes siihen kuntoon että päästiin esim. nurmikon laittoon tai terassin tekoon! Äitiltäni olenkin varmaan "perinyt" ainakin jonkinlaiset multasormet ja mä oon niin tykännyt tonkia tuolla maata ja leikellä puskia! Koko piha saatiinkin kääntään ennen uuden nurmikon laittoa ja voin kyllä sanoa, ettei niiden päivien jälkeen ole tarvinnut lenkille lähteä! :)

Enää odotellaan nurmikon kasvamista, vaikka siinä kastelemisessa onkin kyllä hommaa! Onneksi on noita sateitakin välillä edes vähän tullut!Kauan siinä ei sitten kyllä enää kestänytkään, kun mieheni ja isäni alkuviikosta aloittivat terassin tekemisen ja tänään päästiin jo testaamaan uima-allasta valmiille terassille.


Seuraavaksi pääsenkin sitten siihen parhaimpaan osuuteen, eli suunnittelemaan terassille kalusteita ja muita terassijuttuja! :) Muutama idea onkin jo mielessä ja viikonloppuna päästään toivottavasti vielä vähän maalauspuuhiinkin ulkona! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti