28. toukokuuta 2014

Valmiina kesän juhliin

Kesään kuuluu kaikenlaiset juhlat, piknikit, eväsretket ja grillailut omalla pihalla! Ja vaikkei sen suurempia juhlia olisikaan, niin eväsretkelläkin mehu maistuu varmasti paremmalta suloisista mukeista ja paperipillillä juoden! Ja ketäpä ei haittaa, kun grillauksen jälkeen "astiat" voi heittää roskiin ja säästytään ylimääräiseltä tiskirumbalta! Itse ainakin vietän sen ajan mielummin ulkona auringon paisteessa, kun sisällä jälkiä siivoillen!


Aiemmin olenkin tilannut meille pillejä, muffinsi vuokia ynnä muita kertakäyttö tarvikkeita Happy Mondayn verkkokaupasta, jonne tein myös taas Vappua ennen pienen tilauksen! Samalla törmäsin myös uuteen Pop Up Kemut verkkokauppaan, josta löytyi myös vähän erilaisia juttuja kesän juhliin! Pahvisten mukien, lautasten ja paperipillien lisäksi kaupasta löytyi myös kivoja jätskitarroja ja lisäksi sivuilta löytyy myös valmiita teema paketteja vaikka synttäri juhlille!
Tää mun apulainen oli taas heti paikalla, kun muutaman kuvan näistä meinasin teille napata!


Verkkokaupasta saa tilattua myös kivoja tarroja ja meille otinkin tuollaisia jätskitarroja, joista saa kivoja koristeita liimaamalla ne hammastikkuun vastakkaiselle puolelle samankokoisen paperin avulla! Kivaa pikkuaskartelua ja kesäjätskit maistuu entistä paremmalle! Jos vain mahdollista :) Erilaisilla tarroilla saa kivoja koristeita myös kuppikakkuihin ja helppoja koristeita vaikka synttäreille!
Pienempi neiti meillä jo taisi näihin tykästyä :) Onko muille Pop Up Kemut jo tuttu?

3 kommenttia:

  1. Onpa kivannäköiset astiat! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania juttuja olet tilannut nuista puodeista. Happy mondayn nettikauppa on tuttu ja ihan huippu! :) Tuo Pop up kemut nettikaupassa olen käynyt kurkkimassa ihanuuksia!

    Oikein mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista