3. toukokuuta 2014

Tivolissa

Aika monen Keski-Suomalaisen perinteisiin kuuluu "Vappu" Tivoli ja niin mekin suuntasimme vielä tänään huvipuistoelämän pyörteisiin!Itse olen istunut lähes kolmekymmentä vuotta sitten samaisessa possujunassa, teini-iässä Vappua on vietetty yö-tivolissa ja nyt samaa Vappu perinnettä jatketaan omien lasten kanssa Tivolin pienimpiin laitteisiin taas jonottaen!Vaikka toukokuu onkin vielä kevätkuukaisi, niin ainakin ollaan jo askeleen lähempänä kesää! Toukokuuhun kuuluu paljon merkittäviä juhlia ja lasten myötä niistä on tullut vähän erilailla merkityksellisiä.. Ensin on Vappu ilmapalloineen ja lasten riemuineen, pian lähestyvä äitienpäivä ja loppukuusta vietetään vielä omia synttäreitäni!

Päivät alkavat pitenemään, aurinko paistaa ja lämmittää enemmän, puihin tulee ensimmäisiä lehtiä ja maa alkaa vihertää: Puhumattakaan siitä kuinka itsekin on paljon energisempi talven jälkeen!

Pomppulinna oli arvatenkin Emilian suosikkijuttu ja vähän arvellen lähdimmekin Tivoliin muita laiiteita vielä kokeilemaan! Emilia pelkää aika paljon kaikkia kovia ääni ja itse epäilin vähän, että jos laitteissa soi kovalla musiikki, niin Emilia saattaisi sitä pelästyä! Laitteet kuitenkin taisi olla aika jänniä ja niin neljän lipun jälkeen oli haettava vielä muutama lisää, eikä silloinkaan olisi vielä riittänyt! :)Liljakin pääsi autojen kyytiin, enkä kyllä yhtään ihmetellyt että meidän hurjapää naureskeli melkein koko autokyydin ajan! :)Kotimatkalle haettiin vielä hattara mukaan ja niin lähdettiin kotiin ainakin äidin pää pyörällä yhdestäkin laitteesta! :DMeidän Vapusta voisin muuten kirjoitella vielä myöhemmin lisää. Tytöistä sain taas otettua niin ihania kuvia, joten koitan ne saada niitä valikoitua vähän vaikka viikonlopun aikana! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti