17. toukokuuta 2014

Sirkusta

Taas on viikko vierähtännyt ja välillä tuntuu että meidän arki on aikamoista hullunmyllyä, eikä päivissä meinaa pysyä perässä!
Alkuviikosta pyörähdettiin Tampereella ja Ikeasta haettiin muutamat puuttuvat pikku jutut kotiin. Ja löytyihän sieltä kyllä jotain, joka jäi taas seuraavalle ostoslistallekin, kunhan tuo meidän piha vaan alkaa valmistumaan! Takapihalla ollaankin tehty nyt hommia melkein joka välissä kun suinkin vaan ollaan ehditty! Muutaman päivän pienet sateetkaan ei meitä estellyt ja nyt onkin aika ihania ilmoja vielä luvassa ensiviikollekin! :) Pihatalkoitakin olisi ensiviikolle tiedossa ja peräkärryllinen risuja yms. odottelee pihassa kaatopaikalle vientiä!
Lilja sai Tampereelta tullessa jonkun pienen flunssan taas ja pari päivää olikin pientä kuumetta, mutta tänään vauhti on taas ollut jo aika normaaleissa lukemissa :D Tytöillä tuota vauhtia tuntuukin välillä riittävän, niin kuin tänäänkin oltiin jo heti satalasissa, vaikka Liljallakin ensimmäinen kuumeeton päivä! Heti on virtaa kuin pienessä kylässä, kun kuume vähän laskee! Liljakin matkii jo kaiken mahdollisen isosiskoltaan ja yrittää pysyä pää kolmantena jalkana perässä!

Välillä sitä ihmettelee, mistä nuo lapset saa kaiken tuon energian ja olispa itselläkin samanlaiset energiamäärät aina varastossa!
Ja yhdessä tuota energiaa tuntuu olevan vielä tuplasti enemmän! :)

2 kommenttia: