26. toukokuuta 2014

Noisy May

Alkukeväästä oli paljon kaupoissa näitä farkkupaitoja ja kokeilinkin yhtä aikaisemmin Mangossa, mutta sekin jäi vielä silloin kauppaan, kun en ollut aivan varma olisiko se ihan mun tyylinen. Tai osaisinko kuitenkaan käyttää farkkupaitaa, vaikka muuten aika farkku-tyttö oonkin!


Myöhemmin kun vähän lämpenin ajatukselle ja farkkupaitoja etsin, oli joka paikassa tietysti pienet koot loppu! Tai sitten sellaisia tummemman sinisiä paitoja, jotka taas ei mulle käynyt niin hyvin!

Löysin kuitenkin Vero Modasta tämän Noisy Mayn aika vaalean farkkupaidan ja päätin sen ottaa, etten taas jäisi ilman miettiessäni onko se hyvä vai ei!


Näin kuumilla helteillä farkkupaitaa ei ole kyllä tarvinnut, mutta nyt vähän sateisempana päivänä ja viileämpinä kesäiltoina, paita sopii hyvin vähän niin kuin kevyemmäksi "kesä takiksi"! Tai esim. kauppaan tämän voi vetäistä tuubitopin päälle, kuten juuri itse tein!


Tässä Noisy May farkkupaidassa on kauniit vähän tummemmat tikkaukset ja kauniit napit, jotka miellytti ainakin mun silmää! Tästä vaaleasta yläosasta tykkäsin myös enemmän, kun sen voi yhdistää paremmin vaikka ihan tummempien farkkujen kanssa tai tummansinisten housujen kanssa! Itse yhdistin tämän nyt myös vaalean pitsitopin kanssa, mutta toimii hyvin myös valkoisen tai sinisen peruspaidan kanssa!


Minkä kanssa te yhdistäisitte farkkupaitaa ja käykö farkku farkun kanssa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti