20. toukokuuta 2014

Kesän ykkös suosikit!

Toissa aamuna selvisi Liljankin kuumeiden syy, kun neiti heräsi naama ja koko tyttö näppylöillä. Emilian osalta vauvarokko sairastettiinkin jo viime syksynä ja onneksi Liljalla nyt ainakin kuumeen osalta päästiin aika vähällä. Näppylöitä sen sijaan on neiti ollut täynnä, mutta nyt alkaa nekin jo pikkuhiljaa häviämään :)

Tuo meidän pikkuneiti on toiminut mun kuvausassistenttina, kun ajattelin vähän kirjoitella isomman neitisen kesän varusteista kun säätkin on olleet mitä ihanimmat! Sieltä se kesä tuli, täällä ainakin eilen +30, eikä ukkosesta tietoakaan! Ihanaa! :)


Lilja on tosiaan aina innokkaana mun apulaisena ja mielellään sovittelisi itselleenkin kaikki vaatteet! :) Ainakin vähän innokkaammin kuin isosiskonsa, joka juoksee karkuun siinä vaiheessa, jos pyydän sovittamaan jotain! No, onneksi se vielä toimii, kun muotoilee lauseen vähän toisin, esim. katsoppas mitä äiti on sinulle ostanut, niin jopas menee mekko päälle nätisti! Helppoa siis ainakin vielä! :)Emilialle ostettiin jo reilu kuukausi sitten uudet Babiators aurinkolasit ja niistä voin kertoa jo nyt hyviä käyttökokomuksia! Meidän kesällä 3-vuotta täyttävälle Emilialle otettiin jo ne isommat, eli 3-7v. koko, joka on oikein hyvä. Mielestäni nuo ovat ehkä hiukan pientä kokoa ja sovittaessa ne pienemmät 0-3v. olivat jo aika pienen näköiset. Aurinkolasit suojaa 100% auringon UVA ja UVB säteilyltä ja niissä on iskunkestävöt ja särkymättömät linssit. Hajoamattomat ja joustavat sangat takaavat, sen että lasit voi huoletta antaa pienenkin käyttäjän käsiltäväksi! Laseilla on myös vuoden Lost&Found takuu, joka korvaa lasit jos ne katoavat tai hajoavat! Aika hyvä diili siis noin 30e aurinkolaseista!


Liljalla on käytössä vielä Emilian vanhat Baby Banz aurinkolasit ja ne ovatkin hyvät, kun pysyvät pikkutaaperon päässä vähän vauhdikkaammassakin menossa, mutta ensi kesäksi sitten täytyy toinenkin pari näitä varmasti ostaa!

Meidän lasit on ostettu Baby Style liikkeestä, jos yhtään on tarvetta lasien sovitukseen tai epäilee lasien kokoa, kannattaa tietysti käydä jossain niitä sovittamassa. Väri vaihtoehdoissa ei tuolla kuitenkaan ollut ihan niin laaja valikoima, mutta löysin netistä muun muassa Lauran pikku putiikki nettikaupan josta näiden Princess Pink lasien lisäksi löytyi myös muita herkullisia kesävärejä, kuten keltaista, limeä, valkoista, mustaa, tummempaa pinkkiä, sinistä ja monia muita!


Toinen vähintäänkin yhtä tärkeä kesän varuste on kunnon kävelykengät! Kenkiä rakastavana niitä meillä kyllä on vähän joka lähtöön, mutta halusin myös vähintään yhdet hyvät kengät, jotka sopii niin ulkoleikkeihin, kuin vähän pitempäänkin kävelyyn esim kesäreissuilla! Halusin myös sellaiset kengät, jotka Emilia saisi jo itse jalkaan ja pois ja tietysti olisivat hyvät jalassa! Tavallisten sandaalejen sijaan halusin myös kevyet, mutta silti umpikärkiset sandaalit, joilla on ehkä mukavampi kävellä ja myös hiekkalaatikkoleikeissä kätevämmät!Emilialle löysinkin Crocsilta nämä Girls´ Duet Busy Day Mary Jane lasten sandaalit, jotka olivat juuri sopivat meidän tarpeisiin! Näitä on vasta tämä viikko päästy testailemaan, mutta jo ovat olleet niin ahkerassa käytössä, että kerran olen ne saanut jo käsin pestäkin! Taitavat olla neidin lempparit, sillä ulos lähtiessä pitää saada aina Crocsit jalkaan, joten ilmeisesti ovat myös hyvät jalassa!


Näistä lisää vielä parempia "sovituskuvia" oikeankin neidin päällä, mutta mitäs sanotte uusista Crocseista ja löytyykö muilta kokemuksia Babiatorseista? Mitkä on teillä ollut hyvät kävelykengät lapselle tai mitä muita aurinkolasi merkkejä muilla on käytetty vai kelpaako perus markettilasit?

10 kommenttia:

 1. Meillä käytössä Retro Banzit ja ovat kyllä hyvät. Noi kengät näyttää niin kivoilta, että pakko kurkkia enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän ihmeessä kurkkimassa lisää, meillä ainakin tykätään näistä! :)

   Poista
 2. Meillä on Babiatorsit (just samanlaiset kuin teillä) ja ollaan oltu niihin tyytyväisiä. Aiemmin meillä oli Baby Banz aurinkolasit ja ne painoi ikävästi kasvoja. Nuo samat Crocsitkin löytyy meidän E:ltä ja samassa värissä ja ne on kyllä tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kans Emilian vanhat Baby banzit nyt liljalla, mutta painavat kyllä myös kasvoja varsinkin jos ovat pidempään päässä! Babiatorsit tai muutkaan "lenkittömät" lasit ei kyllä liljalla pysy vielä päässä kuitenkaan :\

   Poista
 3. Meillä samat kengät ja lasit ja molemmat jo nyt erinomaisiksi todettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on kyllä niin hyvät ja varmasti kovassa käytössä kesällä! :)

   Poista
 4. Meiltä löytyy Babiatorsit molemmissa koossa. Isommat on paremmat kun ei niin jousta ja pysyy päässä paremmin.

  Crocsit on söpöt!

  VastaaPoista
 5. Juu, meillä ainakin nuo isommat pysynyt hyvin Emilian päässä! Liljalle en vielä noita ostanut, kun nykii heti lasit pois, jos ei ole mitään lenkkiä takana, eikä ehkä muutenkaan pysyis vielä tuon vauhtimimmin päässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tänään kärryistä lensi kerhomatkala vuorotellen hellehattu, vesipullo, pupu ja lasejakin tarjottiin, huoh :)

   Poista