22. toukokuuta 2014

Aurinkoiset nimppari sankarit

Edellisessä postauksessa kirjoittelinkin meidän Babiatorseista ja uusista Crocreista ja tässäpä vielä sitten niitä "parempia" sovituskuvia arkitouhujen parissa!Alkuviikosta vietettiin tyttöjen nimppareita peräkkäisinä päivinä ja Emilialle annoinkin jo pienenä lahjana hänen nimipäivänään tuon Hello Kitty "saippuakuplakoneen" vai mikä se nyt sitten onkaan oikealta nimeltään! Nimppereita vietetään vielä tulevana viikonloppuna sitten kahvittelujen merkeissä, tytöillä kun on näin peräkkäisinä päivinä nimpparit, niin siinä onkin hyvä sauma kutsua kaikki "mummit ja kummit" kahveille, vaikka muuten ehkä nimipäiviä ei niin tulisi juhlittuakaan!Emilialla on näissä kuvissa päällään hm:ltä löytämäni aika suloinen pitsinen kesähattu ja Pomp de Luxin supersuloset housut, joihin olen ihan rakastunut! Ne siis tulette varmasti näkemään kesän aikana takuuvarmasti Emilian päällä useampaankin kertaa, joten niistä jätän löpinät tällä kertaa vähemmälle! :)Emilian paita sen sijaan on meille oikeastaan aika uusi merkkituttavuus! Ihana keltainen raitapaita on Polarn O. Pyretin, mitä meillä ei aikaisemmin vielä ole ollutkaan, vaikka liikkeessa olenkin muutamaan kertaan aiemminkin käynyt!Keväällä löysin kuitenkin tytöille niin ihanat kesävaatteet (niistä lisää myöhemmin), jotka onkin tulossa oikeastaan vielä nimpparilahjoiksi ja samalla kertaa kun kävin ne ostamassa, iskin silmäni myös tähän ihanan kesäiseen paitaan!


Perus raidat toimii aina ja etenkin sini-valkoista yhdistelmää meiltä löytyy muutamiakin niin omasta kuin tyttöjenkin vaatekaapista, mutta tämä keltainen vei voiton pirteydellään! Pinkin lisäksi yksi Emilian lempiväreistä taitaa olla myös tämä "aurinko", joten joitain keltaisia vaatteita on Emilian vaatekaappiin nyt eksynytkin! :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on kyllä kivan kesäinen ja pirteä! :) Ja kivan ohutta materiaalia, että suojaa auringolta, muttei ole liian kuuma!

   Poista
 2. Ihana tuo PO.Pin paita, mä oon kans miettinyt sen hankkimista E:lle ja nuo PdL:n housut on valtavan suloiset (niitä vaan ei enää sieltä saa, kun olin tilaamassa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo paita on kyllä ihana! Siitä vaan oli tuo keltainen väri jo ainakin meidän koossa liikkeessä ehtinyt loppua, mutta saatiin se vielä tilaamalla keskusvarastolta! Noita tais olla myös sini-valkoraitaisena ja luumu-valkoisena myös!
   Pompit housut ihan mun suosikit Emilian kesähousuista, ne on tainnu olla jo jonkin aikaa loppuunmyytyjä :/

   Poista
 3. Ihana toi Emilian hattu! Mistä se on?

  VastaaPoista