11. toukokuuta 2014

Äitienpäivä

Tällä viikolla Emilialla oli kerhossa Salaisuusaskartelua ja repussa kerrottiin olevan jokin pieni yllätys! Neiti hihkui jo autossa kotiintulomatkalla yllätyksestä eikä se kovin salaisuutena meinannut pysyä! Mies kuitenkin nappasi kerhorepun talteen, vaikka pitkin koko loppuviikkoa meinasi salaisuus paljastuakin.. Pieniä vihjeitä, mutta en silti osannut aavistaa, miten ihanan lahjan sainkaan! Aamulla joku hiippaili rappusissa ja ylhäältä kuului innostuneita ääniä, "Joko nyt annetaan äidille salaisuus?", "Isi, saanko minäkin maistaa kakkua?", "Joko nyt on valmista?"...Askeleet lähestyvät alakertaa ja rappusista raikaa jo laulu! Hymy nousee korville ennen kuin edes ovi aukeaa! Toinen jouksee sänkyyn ja toinen seuraa esimerkkiä perässä! "Äitiiiii!""Äiti, minä tein sulle salaisuuden!" Ensimmäinen äitienpäiväkortti, jonka oma lapsi on itse tehnyt! Luen muutaman rivin ja kyyneleet virtaa jo poskelle, enkä saa edes luettua sitä ääneen loppuun! Niin ylpeä ja onnellinen!


"Äiti, saako nyt maistaa kakkua?" ja pian on kakunpala syöty! Yksi lautanen ja neljä lusikkaa.. <3Kaksi rakkainta aarretta sylissäni ja parhain lahja, jonka olen koskaan saanut.


Äitiys <3


2 kommenttia:

  1. Ihana äitienpäivä teillä(kin) :-) Nuo lasten itsetekemät kortit ja lahjat ovat niin liikuttavia! Tosin tänä vuonna ekaluokkalainen oli onnistunut hävittämään tekemänsä äitienpäivälahjan :-D ehkä se vielä jostain löytyy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan parhaita! <3 Voi, toivottavasti lahja löytyy vielä jostain :)

      Poista