28. huhtikuuta 2014

Viikonlopun kaverisynttärit ja kesän ekat jätskit

Viime viikko ollaan nautittu ulkona ihanan lämpösistä ilmoista ja auringonpaisteesta! Pääsiäisen jälkeen aloiteltiin vähän pihatöitä ja takapihalle olisi tarkoitus rakentaa terassi sekä laittaa uusi nurmikko! Edellisillä asukkailla on ollut pihalla iso trampoliini, jonka alta nurmikko on kokonaan lähtenyt ja muutenkin pihaa on hoidettu aika huonosti ja osaan pihaa on tullut sammalta, joka pitäisi myllätä pois! Viikolla harava ja puutarhasakset on heiluneet ja vähän päästiin jo aloittelemaan terassin pohjustustyöt! Loppuviikosta täällä lämpömittarikin näytti jo +18 astetta ja onkin ollut jo aika kesinen fiilis! Päivät ollaan oltu tosiaan ulkona ja mä niin nautin, kun taas kesä tulee.. Ja varsinkin kun pääsee touhuamaan omalla pihalla! Muutamana iltana olen nukahtanut Emilian viereen jo ennen yhdeksää, joten pitkän ulkoilupäivän jälkeen ei illaksi ole kyllä muuta tekemistä tarvinnut paljon enää keksiä! :)


Viikonloppu otettiin kuitenkin vähän rennommin pihatöidenkin kannalta ja nautittiin vaan ihan keväästä, lämpimistä ilmoista ja viikonlopusta oman perheen kanssa! Talven jälkeen miehellä ei kovin montaa viikonloppua vapaana ole ollut, joten nyt nautittiin siitäkin taas pitkästä aikaa! Vaikka tosin eipä sillä hirveästi merkitystä ole ollutkaan, vaikka ne vapaapäivät on ollutkin enimmäkseen viikolla ja pian nautitaan jo kesästäkin!Perjantaina haimme Emilian kanssa Plantaagenilta jo etupihan portaille kesäkukkia ja kovasti tekisi mieli päästä laittaa jo takapihallekin istutuksia! Viikonlopun rentoilun lomassa käytiin myös lauantaiaamuna Emilian kanssa pikaisesti kaupungilla ja päivällä suuntasimme kesän ekoille jätskeille!Tytöt oli innoissaan myös pienestä kävelylenkistä jätskien jälkeen ja tytöt pitivät koko matkan toisiaan kädestä kiinni! Siskokset <3 Vaikka välillä jo nahistellaankin, niin tällaisina hetkinä ainakin mun sydän sulaa! Emiliakin osaa pitää jo siskostaan huolta, vaikka pieni vielä on itsekin! Emilialle on ollut tärkeää opettaa siskoaan esim. kävelemään, vaikka sen taidon pikkusiskokin jo osaa! :)
Sunnuntaina lähdimme Emilian kanssa kahdestaan viettämään mukavia kaverisynttäreitä! Viiden lapsen kanssa riemua riitti, eikä illalla meinannut neidille taas uni tulla, kun höpötteli vielä synttärisankarista, kuplien puhalluksesta, ilmapalloista ja ties mistä mikä oli ollut hauskaa! Kuulemma pitäisi lähteä huomma uudelleen synttäreille! :) Harmi vaan, ettei niitä ole ihan joka päivä, mutta kohta saadaan puhallella jo omatkin ilmapallot vapun kunniaksi!

11 kommenttia:

 1. Söpöjä tyttöjä ja niit nätisti aina päällä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat siskokset! Minkä kokoinen Liljan haalari on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liljan haalari on kokoa 86cm. Hihoja on vielä vähän käännetty ja lahkeissa on ainakin 10cm ylimääräistä ilman kenkiä, mutta malli on tosi kiva et voi käyttää jo nyt ja toiveissa olisi että menee syksyyn asti! :) Lilja oli viime neuvolassa noin 74cm pitkä, mut 80 koko ei ehkä ois syksyllä enää mennyt!

   Poista
  2. Okei kiitti koko arvioista! Meidän tyttö nyt 8kk ja syksyksi ostin 80cm eli hän silloin täyttää vuoden. Nyt on varmaan sen 69cm pitkä eli kai oikean valitsin...

   Poista
  3. Varmaan on kyllä juuri sopiva koko syksyksi! Meille tosiaan tuo vähän vielä reilu nyt Liljalle, mutta tarkoitus olikin, että menee vielä kans syksyllä! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja niin innostuneet tytöt ihan sävysävyyn :)

  VastaaPoista
 4. Voi apua miten ihanat pikkuneidit ja niin kauniisti puettu. Meidänkin takapihan nurmikko kasvaa sammalta. Ja muutenkin enemmän kaikkea muuta kuin ruohoa. Ehkä tänä kesänä voisi ottaa sen projektiksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kans melkein koko takapihan uusiminen tässä alkukesästä, toivottavasti päästään kesällä sitten nauttimaan valmiista pihasta! :)

   Poista
 5. Aivan ihanat nuo Pompin ulkoiluvaatteet! <3

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia tytöistä ja ihana synttärivieras! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat oli synttärit ja sankarikin <3 <3 <3

   Poista