8. huhtikuuta 2014

Pajunoksien koristelua ja pääsiäiskoristeita

Viikonloppuna koristeltiin kotiin jo aiemmin haetut pajunkissat ja laitettiin jo joitain pääsiäiskoristeitakin jo viikon aikana! Vähän siis tuo keltainen ja oranssi väri hiipi meidän kotiin, mutta mielestäni ne kuuluvat pääsiäisen väreihin ja pajunoksatkin koristeltiin vain keltaisilla ja oransseilla höyhenillä!

 Osasta pajunoksista alkaa vaan jo pajunkissat irtoilemaan, joten vielä täytyy varmaan parit uudet virpomisvitsat sitten hakea ja koristella.. Emilia onkin jo opetellut virpomislorua ja varmaan mummilla ja vaarilla täytyy käydä vähän virpomassakin!Ensimmäiset pääsiäismunat on jo myös maisteltu ja itseasiassa nämä pääsiismunat säilyi pöydällä ihmeenkin pitkään, kun Emilia luuli niitä ihan oikeasti aluksi vain koristeiksi. Jonkun aikaa pöyrittelikin niitä käsissään ja arvuutteli värejäkin minulta, mutta jossain vaiheessa kyllä hoksasi, kun näki äidin pistelevän niitä suuhun, etteivät ne ihan vain koristeita ollutkaan :) Nyt onkin kuppi taas tyhjänä pöydällä ja odottaa täyttöään!Olohuoneeseen ostettiin meille myös haaveilemani String Pocket hyllykkö ja sekin on saanut jo vähän pääsiäistä ylleen! Hyllyssä päädyin ihan valkoiseen ja siihen onkin sitten helppo vaihdella sisustusjuttuja ja värimaailmaakin mieltymyksen mukaan :)


Emilia on ollut noiden paperipillien oikein suurkuluttaja ja melkein joka kertaa haluaa jouda nyt pillillä! Sopivasti Sattui kaapista löytymään vielä noita keltaisia tähtipillejä, mutta pian täytyisi näpytellä taas uutta tilausta! Kesäksi ainakin tarvittaisiin kyllä muutakin ja uusille muffinsivuoille olisi ainakin taas käyttöä!

 


Tiput ja puput on myös päässyt hyllyille ja niistä onkin ollut paljon iloa! Viimevuonna ostetun tipun kaveriksi löytyi tuo vedettävä pupu ja ne pöriseen meidän pöydällä melkein joka ruokailulla! On sentään vähän enemmän kärsivällisyyttä noilla tytöilläkin, kun odottavat ruokaa lautaselle! :D


Joko teillä muilla on jo pääsiäistä ehditty laittaa?

2 kommenttia:

 1. Minä olen aina ollut vähän huono laittamaan pääsiäistä, mutta tänä vuonna olohuoneeseen on jotenkin eksynyt paljonkin keltaisia värejä jo ennen pääsiäistä. Eli tavallaan tunnelmissa ollaan!:) String on kyllä kiva, kun siihen saa muutettua niin kivasti asetelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kans, mut lasten myötä tulee jotenkin kaikkiin juhlapyhiin valmistauduttua paljon enemmän, etenkin kaikkia askartelu ja muita "etukäteisvalmisteluita" on kiva tehdä jo Emilian kanssa! Ja kohta Liljankin, kun vähän vielä kasvaa :)
   Ja String on kyllä kiva, saa kivasti nuo pikku esineet näkyville.. ja vähän ylemmäs pikkukäsiltäkin! :D

   Poista