3. huhtikuuta 2014

Pajunoksia ja kerholainen

Viime viikolla oli vielä aivan mahtavia lämpöisiä ja aurinkoisia päiviä ja perjantaina lähdimmekin keräämään pajunoksia Liljan vedellessä vielä vaunuissa päikkäreitään! Kävelimme rantaan ja samalla kävimme katsomassa onko jäät lähteneet vielä sulamaan ja Emilian suureksi iloksi nähtiin muutama sorsakin jään reunalla! Innoissaan Emilia olisi halunnut syöttää sorsille kaikki pajunkissat ja nakkelikin niitä laiturilta, jos vaikka sorsat tulisivatkin syömään! :) Ehkä ens kerralla täytyy ottaa joku pullapussikin mukaan..


Uudet pompin vk vaatteet on päässyt testiin jo muutamaan kertaan ja en voi olla kuin tyytyväinen noihin ihanuuksiin! Ensimmäisten kevät vaatteiden tullessa kauppoihin myyntiin suunnittelin jo Emilialle ostavani sen ihanan värikkään Molon girly rainbow takin, mutta koska molemmille tytöille oli jo valmiina hyvät Ticketin haalarit kunnon ulkoiluun ja oikeastaan vain Emilialle tarvittiin vain takki, joka kävisi sekä ulkoiluun että kaupunkikäyttöön, niin päädyin tähän pompin takkiin. Harmaat Reiman huosut olikin viime syksyltä meillä jo valmiina ja viileämmillä ilmoilla ollaan käytetty vielä myös pompin talvipipoa, joka sopii takin kanssa myös väreiltään tosi kivasti!

Liljalle en vielä ulkoiluvaatteiksi takkia ja housuja viitsinyt ostaa ja hiekkalaatikoilla ulkoillaankin enimmäkseen sillä ticketin haalarilla, mutta tilasin Liljalle myös sen softshell haalarin lämpöisemmille keleille ja juuri automatkoille tai kauppareissuille. Kuvia Liljan haalarista laittelen vielä myöhemmin, kun unet maistui tällä kertaa niin hyvin, mutta on kyllä todella ihana etenkin pienemmille nuo softshell haalarit, vaikka taas Emilian ikäiselle en sitä ehkä osaisi enää pukeakaan!


Useampi tunti meillä vierähtikin ulkona ja Liljan juuri heräillessä kotipihan kohdilla, suuntasimmekin vielä pihan hiekkalaatikolle, kun näimme naapuriperheenkin lapsineen siellä! Hiekkalaatikolla touhuiltiinkin vielä toista tuntia ja isinkin tullessa jo töistä kotiin itsekin vasta havahduin siihen miten nopeasti vaan aika kului ulkona ihanassa ilmassa! Kiva, kun lapsetkin on aika samanikäisiä, itseasiassa noita nuorimpia on tässä kolmekin Liljan kanssa vain parin kuukauden ikäeroilla ja Emiliaa hieman vanhempi poika on samassa kerhossa, joten kiva saada hiekkalaatikolle vähän seuraa sekä tytöille että itsellekin juttukaveria! :)


Niin tosiaan, mehän haettiin Emilialle jo viime syksynä alkavaa kerhopaikkaa, mutta ryhmät on olleet niin täysiä, että vasta parisen viikkoa sitten meille soitettiin vapautuvasta paikasta vielä loppukeväälle! Viime viikolla käytiinkin koko perhe tutustumassa kerhoon ja tänään veinkin reippaan tytön aamupäiväksi sinne leikkimään! Ainakin ihan innoissaan sinne tänään aamulla jäi ja varmasti ihan mukavaa vaihtelua Emiliallekin näin kerran viikossa oleva kerho, jossa pääsee lasten kanssa touhuamaan! Kohta lähdenkin neitiä hakemaan, joten katsotaan miten on ensimmäistä kertaa itsekseen siellä viihtynyt!
Lauantaina lähdettiin koko porukka kaupungille, isi meni Liljan kanssa katselemaan omia juttujaan ja me Emilian kanssa lähdettiin metsästämään molemmille aurinkolaseja! Muutamia kertoja ollaan Emilian kanssa käytykin nyt kaupungilla ihan kahdestaan ilman rattaita ja neiti on ollut ihan innoissaan kun on saanut itse kävellä ja hienosti onkin jo sujunut, kunhan koko ajan ollaan menossa ja paikat etukäteen mietittynä! :) Muutaman kaupan kierrettyämme, kun alettiin suuntaamaan takaisin autolle, Emilia jo kyselikin, että jos käytäisiin vielä yhdessä kaupassa.. Alankin saamaan Emiliasta jo aika hyvän shoppailukaverin! :)Sunnuntaina veljeni ja hänen tyttöystävä tulivat meillä piipahtamaan ja illalla vietettiin Emilian kanssa pientä tyttöjeniltaa Arielin merkeissä :)


Alkuviikosta ollaankin Liljaa lukuun ottamatta oltu flunssan kourissa (tai lähinnä nuhaisina) sisällä. Olo on ollut muuten kyllä hyvä, joten täällä ollaan saatu aika hyvin niitä juttuja paikoilleen, jotka ovat noina aurinkoisina päivinä jääneet vielä laittamatta, kun ulkona on viihdytty vähän tavallista pidempään.

Eilen alkoi olla jo vähän parempi päivä flunssan osalta ja tänään taidamme keksiä taas jotain kivaa, kun kohta haetaan meidän kerholainen kotiin! :)

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Täytyisi kyllä käydä keräämässä pajunkissoja ja kohtahan niihin voisi laitella jo koristeitakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me osa jo koristeltiinkin, mutta täytyy varmaan hakee vielä lisääkin, kun osasta alkaa jo nuo pajunkissat tippua!

   Poista
 2. onpas jo tosi keväisiä kuvia! Meilläkin tässä naapurustossa suunnilleen samanikäisiä lapsia mikä on ihan kiva! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on jo tosiaan aika keväistä, ihanaa kun kesä tulee :) Se on kyllä kiva, kun lapsille löytyy naapureista leikkikavereita ja vieläpä aika samanikäisiäkin! :)

   Poista
 3. Pirteitä kevätkuvia ja söpö Emilia! :) Tosi kiva juttu, että te kaikki ootte uusia kavereita siitä naapurista löytäneet! Ja toivottavasti oli iloinen kerholainen vastassa kerhopäivän päättyessä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reippaan kerholaisen sain hakea, eikä ollut ikävöinyt yhtään! :) Tällä viikolla vaan jäi harmiksi kerho väliin, mutta innoissaan olisi jo menossa uudelleen! :)

   Poista