20. huhtikuuta 2014

Pääsiäistä

Kuten jo kerroinkin, meillä Emilia ei päässyt virpomaan kovasta kuumeesta ja keuhkoputken tulehduksen vuoksi, mutta suklaamunilla on kyllä päästy herkuttelemaan! Tarkoitus olikin käydä vain vanhemmillani virpomassa, mutta molemmat isovanhemmat varmistivat kyllä ettei tytöt jää ilman pääsiäisherkkuja :) Mummin kanssa Emilia oli vielä yökyläillessään koristellut lisää pajunoksia vielä pääsiäiskoristeiksi ja kotona neiti virpoi sitten meille! Onneksi oli vielä herkkuja jäljellä, vaikka tämän jälkeen voisi taas joksikin aikaa jättää herkut väliin! :) Kerhossa Emilia oli värittänyt pääsiäiskanan ja vaikkei montaa viivaa paperiin ollutkaan piirrellyt, niin äitiltä meinasi kyllä päästä itku, kun kerhosta hakiessa vastassa oli ylpeä tyttö taidoksensa kanssa! Ihan eka kerhoaskartelu, joka varmasti laitetaan säästöönkin!


Emilia tykkää nykyään paljon kaikenlaisista askarteluista, piirtämisestä ja vesiväreillä maalaamisesta! Usein aamupäivällä meneekin joskus jopa parisenkin tuntia muovaillessa ja etenkin noissa piirustus hommissa!


Jos joku vielä kaipailee jotain pääsiäisaskarteluohjetta, niin täältä voitte käydä kurkkaamassa näiden viime vuonna askartelemieni huopapupujen ohjeen! Todella helpot ja isompien lasten kanssa onnistuu varmasti hyvin jo yhdessäkin!Pääsiäiseksi askarreltiinkin vielä muutamia uusia koristeita, pupuja ja pääsiäismunia ja Emilia innostuikin värittelemään pääsiäismunia ja etenkin liiman levitys oli ihan huippujuttu!

 

Pääsiäistä ollaan vietetty muuten aika perus kotoillessa sukulaisten kanssa! Mummun ja papan kanssa vietettiin meillä muutama päivä ja eilen viedessäni Emiliaa mummille ja vaarille yökylään, veljeni ja hänen tyttöystävä tulivat myös vanhemmilleni! Ja vielähän tässä on huominen aikaa herkutella ja tehdä vaikka mitä! :) Montakos pääsiäismunaa siellä on jo syöty? :)

2 kommenttia:

  1. Kauniit vaatteet taas tytöillä :) Meillä myös syöty vähän liikaakin herkkuja pääsiäisen aikaan, joten varmaan pitkä tauko tekisi herkuista ihan hyvää. Me lomaillaan ensi viikko ja ollaan lähdössä ikaalisten kylpylään, joten siinäpä se herkkutauko sitten varmasti meneekin puihin :D

    VastaaPoista
  2. Ihania pääsiäiskuvia! Herkkuja tais tulla vähän liikaakin syötyä.. :)

    VastaaPoista