13. huhtikuuta 2014

Pääsiäis ohraruohoa

Ei ole aikaakaan, kun Emilia oli pienessä flunssassa ja tämä viikko ollaan sairasteltu oikein kunnolla taas! Itseasiassa tuntui, että ehdittiin ehkä viikko olla terveinä siitä pikkuflunssasta, kun Emilialla alkoi taas viime sunnuntaina köhinä ja röhinä! Maanantai-iltana kuumetta olikin jo 39 astetta ja yöllä nousi vielä melkein neljäänkymmeneen! Aika tukkoinen ja kova yskä on ollutkin ja torstaina käytiin lääkärissä näytillä, kun kuumekaan ei oikein meinannut laskea alle 38 lääkkeistä huolimatta! Ja keuhkoputkentulehdushan se, mutta nyt alkaa antibiootitkin vähän auttamaan ja kuume myös jo laskemaan!


Tällä viikolla jäikin kerho väliin, sekä perjantaina olisi ollut viimeinen jumppakerta tältä keväältä, joka jäi kyllä vähän harmittamaan, kun yhtäkkiä ei nyt jumppaan sitten enää mennäkään, kun se on Emilialle ollut niin tärkeää! Mutta eihän näille mitään voi ja nyt alkaa Emilia kuitenkin touhuilla jo tuttuun tapaan, joten ensi viikolla sitten ainakin kerhoillaan! :)

Reippaan kerholaisen tosiaan viime viikolla hain ja kerhon täditkin kehuivat reippaaksi 2-vuotiaaksi ja innokkaasti osallistuvaksi eri juttuihin! Eipä tarvinnut siis äidinkään kantaa huolta siitä kuinka kerhossa pärjäisi ja osasin kyllä aavistaakin, sillä reipas tyttöhän Emilia onkin! Liljalla oli myös alkuviikosta pientä lämpöä ja aikamoista yskää ja nuhaa, mutta on kyllä pienestä lämmöstä huolimatta jaksanut touhuilla aika normaaliin tapaan. Perjantaina tosin Liljallakin nousi kuume yhdeksi illaksi myös 39, juuri kun Emilia alkoi olla jo vähän parempaan päin ja oma itsensä ja tänään on taas Lilja kuumeillut vähän uudestaan! Vuoron perään onkin tämä viikko saanut sylitellä tyttöjä ja toimia tyynyn korvikkeena! Arielkin on katsottu tällä viikolla aiiika monta kertaa! :)Aika vähällä ollaan kuitenkin päästy tyttöjen sairasteluissa, pieniä flunssia on tässä keväällä muutama ollut, mutta Emilia on tainnut olla vain kerran aiemmin kunnolla kipeänä viime syksynä sairastaessaan vauvarokon. Lilja taas on tainnut välttyä vielä oikeastaan lähes kaikelta, mutta saapa nähdä kuinka käy kun imetystä pikku hiljaa lopetellaan kokonaan!Mutta, kuvina kuitenkin vähän iloisempia juttuja, vaikka kuulumiset onkin tältä viikolta vähän huonompia! Viikko sitten laiteltiin Emilian kanssa ohraruohoa kasvamaan muutamaan purkkiin! 

Virpomaan tänään ei Emilian kanssa päästy ja viikonloppua on muutenkin vietetty vielä vähän toipuessa ja lepäillessä, mutta tänään askarreltiin vähän kuitenkin vielä pääsiäiskoristeitakin! Askarteluista voi käydä kurkkaamassa vaikka taas instan puolelta ja ensi viikolla täälläkin vielä vähän lisää pääsiäiskuvia!
Kiva, kun nyt jo tällaiset pikku jutut onnistuvat jo ilman, että ihan koko talo on mullassa, siemenet pitkin poikin ja vielä kamerakin pyöri siinä omissa multaisissa käsissä! Sain oikeastaan itse melkein katsoa vain vierestä ja antaa vain ohjeita.. Aika tarkkaa puuhaa tuo siemenien kylväminen, jokainen laitettava yksitellen! :D

1 kommentti:

  1. Voi kurjuus kun pienokaisetkin on kipeänä olleet! Toivottavasti ei pitkity enää. <3

    VastaaPoista