18. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa pikaiset kuulumiset

Heippa taas pitkästä aikaa!

Muutamaan edelliseen viikkoon on meillä mahtunut niin paljon kaikkea! Liljan synttäreiden jälkeen on ehditty viettää myös meidän omaa merkkipäivää, joka tosin kaiken tämän hässäkän keskellä jäi oikeastaan sen kummemmin juhlimatta! Mutakakkua syötiin iltapalaksi ja hyvä kun edes muistimme meidän ensitapaamisen- ja kihlajaispäivää! 


Miehen pahimmasta työrupeamasta on myös selvitty, vaikka se sattuikin melkeinpä pahimpaan aikaan juuri ennen muuttoa, mutta onneksi noita apureita on täällä ollut! Muutto sujui oikeastaan aika hyvin, vaikka muutamat ensimmäiset yöt nukuttiinkin muuttolaatikoiden ja jätesäkkien keskellä! Muutossa kyllä ehdottomasti helpotti se että muuttomatka oli vain viereiseen taloon, joten täällä uudessakin kodissa oli helppo käydä päivällä siivoilemassa ennen muuttoa! Ei muuten ollut ihan pikkusiivous vaan remppamiesten jäljiltä!
Pikkuhiljaa on tavaroita laiteltu paikoilleen ja makuuhuoneen seiniäkin ehditty tapetoida!  Ihanaa kun on enemmän tilaa ja kaappeihinkin jopa jää tyhjiä hyllyjä :) Ikeasta käytiin hakemassa muutamia uusia huonekaluja, joten niiden kasailut vielä jatkuu ainakin huomenna ja sitten viimeisiä lähinnä sisustusjuttuja enää paikoilleen! Nämä sisällä otetut kuvat onkin tuosta meidän olohuoneen nurkasta, johon oikeastaan vaihtuu vielä uudet kalusteet ja parempia kuvia laittelenkin sitten kun on tosiaan viimeisetkin tavarat saatu kasaan! Instagramin puolella seurailleet olettekin päässyt vähän mukaan meidän päivän touhuihin ja joitain pieniä pilkahduksia uudesta kodistakin siellä on näkynyt! Kerrottavaa ja aiheitakin tänne blogiin olisi taas vaikka millä mitalla ja kamerakin on viimeisen kuukauden aikana täyttynyt jo aika hyvin kuvilla! :) Instagramistahan meidät löytää nimimerkillä pikkukarhunelamaa :)Nyt kuitenkin ihan näitä meidän viime viikon ulkoilu kuvia, kun säätkin on ollut välillä niin aurinkoisia, että pakko on ollut nauttia keväästä tuolla ulkonakin! Tyttöjen kanssa on puistoiltu ja toppavaatteetkin vaihdettu välillä vähän kevyempiin. Tosin toppavaattetkin sai kaivaa vielä uudelleen esiin, kun taas on ulkona hieman lumisemmat maisemat!Liljakin on päässyt vähän opettelemaan kävelyä myös ulkona kengät jalassa ja konttailemaan hiekkalaatikolla! Tuon ulkoilureissun jälkeen olikin polvet kyllä sen näköiset, että kurahousut olisi saanut olla kyllä jalassa! Ihania nuo kura hiekkalaatikot näin keväisin! :)

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kuulumisia.

  Kauniita kuvia, kissapipo vei sydämeni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vei minunkin! Meiltä löytyy myös ne kissahousut ja Body on myös tulossa! Täytyis koittaa niistäkin laittaa kuvia jossain vaiheessa :)

   Poista
 2. ihana tuo Ticketin kukkahaalari! Taas taitaa olla lumet sulamassa pois.. Toisaalta voisi se kevät kyllä jo kunnolla tulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin Se on ihana ja kiva kun pääsee jo väähän näitä vk vaatteita pitämään! Täällä alkaa olla jo lumet taas sulaneet, toivottavasti ei enää lisää tulisikaan! :)

   Poista