31. maaliskuuta 2014

Paluu talveen ja toppavaatetta myynnissä

Mielettömiä päiviä on ollut ulkoilla ja tyttöjen kanssa ollaankin oltu joka päivä monta tuntia pihalla! Jotain pikkujuttuja uudessa kodissa on vielä laittamatta, kuten tapetoinnin jäljiltä kittaukset, muutamat hyllyt seinille ja lähinnä sisustusjuttuja on vielä laittamatta, mutta nyt on yritetty hetkeksi ne unohtaa, kun näin ihania ilmojakin on ollut! 
Ja ainiin, kellokin olisi varmaan ihan hyvä saada seinälle ja verhot on tuottanut mulle päänvaivaa! En vaan osaa päättää millaiset haluaisin.. Mikä kangas, valkoiset, harmaat vai ehkä jokin muu.. Pitkät vai laskosverhot ja vielä millaiset mihinkin ikkunaan? Äh, voisko joku valita ne mun puolesta!

Mutta siis tarkoitus ei ollut vielä löpistä sisustusjuttuja, vaan palata vielä näihin talvisiinkin tunnelmiin! Itseasiassa vain parin viikon päähän, jolloin tännekin se takatalvi hetkeksi saapui!

Tytöt kyllä nautti vielä tuosta lumestakin, vaikka itse oli jo ihan valmis kevään tuloon! Pääsivät vielä kerran pulkan kyytiin ja touhuamaan lumessa :)
Kokeiltiin tytöille vielä noita ihania Racoonin (ent. Cupcake) talvihaalareita, jotka meillä jäi valitettavasti oikeastaan käyttämättä :/ Viime keväänä ostin tytöille nämä haalarit, mutta ne olivatkin molemmille vielä aika suuria. Emilian haalarin löysin jopa vielä uutena ja Liljankin haalarin todella siistikuntoisena! 

Emilian (beige) haalari on kokoa 98cm ja Liljan (roosa) on 80cm, mutta mielestäni hieman reilumpaa mitoitusta, sillä molemmilla on oikeastaan juuri nuo koot tavallisissakin vaatteissa käytössä ja Emilialla 98cm jopa jo jäämässä pieneksi!
Vaikka mielessä onkin ehkä enemmän nyt jo kevät ja kesävaatteet niin ajattelin tänne vielä laittaa näitä talvisiakin kuvia, jos jotain sattuisi nämä haalarit kiinnostamaan :) Molemmat olisi siis myynnissä ja vielä parempia kuvia voin laitella pelkästä haalaristakin, joten jos jompi kumpi kiinnostaa niin sähköpostia voi laittaa mulle osoitteeseen pikkukarhunelamaa@gmail.com.

4 kommenttia:

 1. Ihana varsinkin tuo viimeinen kuva tytöistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös oo, olivat vielä niin innoissaan kun pääsivät saman pulkan kyytiin :)

   Poista
 2. Ihanan hempeitä sävyjä ja söpöjä tyttöjä! Liityin lukijaksi jo jokin aika sitten ja olen seuraillut touhujanne myös instagramissa. Nyt vasta sain aikaa kirjoittaa tännekin kommenttia :) Asutaan myös Jyväskylässä ja meiltä löytyy myös pari neitosta. Käy kurkkaamassa blogini, jota olen taas alkanut vähän ahkerammin kirjoitella :) http://rakkauvenhetelmat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oot löytäny tänne ja instassa on meidän touhuja välillä vähän enemmän kun tänne ei tosiaan aina niin ehdi! Täytyypä käydä kurkkaa myös blogiasi oikein ajan kanssa! :)

   Poista