26. helmikuuta 2014

Pomp de Lux SS14

 Viime lauantaina kävin taas kurkistamassa uutta mallistoa avoimilla ovilla ja tämä mallisto on ollut ainakin oma ehdoton suosikkini! Aika pitkä ostoslista tuli jätettyä ja vielä jäi paljon kaikkea ihanaa tilaamattakin! 


Noiden hempeiden ja pastellisten värien ystävänä tykkäsin todella paljon juuri noista pehmeistä sävyistä ja tytöille onkin tulossa nyt lähinnä rosen värissä vaatteita kevääksi ja kesäksi! Lisäksi muutama luonnonvalkoinen ja keltainen vaate mahtui tilaukseen mukaan, mutta pääasiassa sain vasta rosen väriset jutut tilattua, ennen kuin ostoslista oli jo ihan liian pitkä! :)


Persikan väri on mielestäni myös todella kaunis kesään ja muutama ihana mekko jäi kyllä myös vielä tilaamatta, joten viimeistään alesta taas sitten noita muita sävyjä vielä. 

Tytöille tilasin lähinnä vain arkivaatteita, sillä niille on kuitenkin eniten käyttöä, mutta mielestäni muutama malliston mekko oli myös sellaisia, jotka sopivat sekä arkeen että juhlaan! Myös ulkovaatteita on tytöille tilauksen mukana tulossa, vaikka niille ei ehkä ihan hirmuista tarvetta olisikaan ollut! Mutta toivottavasti tässä on pitkä kevätkausi edessä ja viimeistään syksyllä olisi varmasti kokojen puolesta ulkovaatteiden päivittämisen tarvetta, joten saadaanpahan muutama ihanuus pompilta jo heti keväästä käyttöön! :) Muutamat kuvat nappasin vain puhelimellani, mutta parempia kuvia on varmasti tulossa taas kun paketti saapuu ja kesän aikana ne tulee näkymään tytöillä käytössä varmasti taas kyllästymiseen astikin, jos niin voi käydä! :) Muutama juttu tilauksessa oli sellaisia, jotka saapuu hieman myöhemmin, joten paketti tulee meille varmaan vasta maaliskuun loppupuolella! Malttamattomana kyllä jo odottelen, mutta onhan siihen varsinaiseen kesäänkin vielä aikaa! :)

Mitäs tykkäsitte tästä mallistosta ja ja mitkä oli teidän suosikit? Entä joko olette oman tilauksen ehtineet laittaa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti