13. helmikuuta 2014

Arkitohinaa!

Heippa hei!

Päivät on hujahtanut (taas) niin vauhdilla eteen päin ja meidän pienimmän neidän 1-vuotis synttäreitäkin vietetään jo huomenna! Voi iik sentään, miten nopeesti tämä koko vuosikaan on mennyt, kun tuntuu että meidän vauva on muuttunut ihan hetkessä pikku-taaperoksi! Ja vastahan siellä osastollakin ihasteltiin pientä nyyttiämme.. Kliseitä joo, mutta kyllä vaan aika menee niin tajutonta vauhtia kahden pienen lapsen kanssa, eikä tekemisenpuutetta ole kyllä ollut! :)
Välillä meinaa tää mun postaustahtikin olla vähän verkkaisempi, ihan juuri siitä syystä, ettei tähän koneelle vaan ehdi rauhassa aina istahtaa ja etenkin nyt muuton alla hommaa on riittänyt muutenkin ja illat vietetty sitten sisustus ynnä muita juttuja miettien ja vaihtoehtoja kartoitellen :) Ensin juhlitaan kuitenkin viikonloppuna Liljan 1-vuotis synttäreitä, joihin on muuten vieläkin vähän tarjoilutkin auki! Kakun delegoin taas äidilleni ja viimeistään huomenna on keksittävä loputkin tarjottavat, kun äitini tulee hieman tyttöjä katsomaan, että saan leivottua vähän paremmin :) Viime aikoina on leivontajututkin jäänyt vähän vähemmälle, mutta jotain pientä meille herkkusuille on välillä pitänyt kuitenkin leipaista :)Synttäreiden jälkeen aloitetaankin sitten kunnolla muuttotohina ja pakkailut! Sisustuspostauksia varmaan siis luvassa sitten vähän enemmän ja ehkä muuton jälkeen ehdin tänne bloginkin puolelle hieman useammin tulla kirjoittelemaan! :) Instagramiin (klik klik) oonkin nyt enemmän yrittänyt laitella muutamia arkikuvia, joten sieltä kautta ainakin pääsette mukaan paremmin meidän päivän touhuihin, jos täällä on hiljaisempaa :) Kameraakaan en ole oikein jaksanut aina kantaa nyt mukanani ja tuo instagam on kyllä siitä kätevä, kun puhelin on kuitenkin aina matkassa ja sillä on nopeampi laitella aina jotain arkitouhujakin! 

Tarkoitus olisi tätä blogin ulkoasuakin päivitellä vähän ainakin uudella bannerilla (onhan tuo jo vuoden vanha, hups!!) ja muutenkin haluaisin vähän vielä selkeämmän ja yksinkertaisemman ulkonäön. Mutta sekin varmaan vasta keväämmällä, sillä seuraavat viikot on kyllä tohinaa täynnä muutenkin!Eilen oli muuten napattava mukaan tämä uusi Kotiblogit lehti ihan mielenkiinnostakin! Kivalta vaikuttaa, kun vähän sitä ehdin jo aamukahvin kanssa selailla :) Blogit on mulla nykyään toiminut suurempana innoittajana ja inspiroijana niin lastenvaate kuin sisustusjutuissakin. Välillä on kiva kuitenkin istahtaa hetkeksi oikean lehden kanssa vaikka sen kahvikupposen kanssa! Joko muut olette löytäneet tuon lehden hyllystä ja mitäs piditte? :)

2 kommenttia: