5. tammikuuta 2014

Vuosi 2013

Heipat taas kaikille ja oikein ihanaa alkanutta Uutta Vuotta!

 Uuden vuoden aattoa vietimme kotona hyvän ruoan merkeissä ja raketteja katselimme ikkunoista ja parvekkeella pitkin iltaa! Tyttöjen mentyä nukkumaan katsoimme miehen kanssa elokuvaa pienten herkkujan ja muutaman lasillisen kanssa ja puolilta öin katselimme lähes puolisen tuntia kestävää ilotusta! Uuden vuoden päivänä kävimme vielä vanhemmillani syömässä ja valoimme siellä tinat. Aika rauhallinen vuoden vaihde siis täällä, mutta eipä sitä kovin kummoisia kaipaakaan!

Uudesta vuodesta en sen kummemmin tänne varmaan enää kirjoittele, mutta muutamia kuvia voi halutessaan käydä kurkistamassa vielä Instagramista ja meidät löytääkin sieltä nimimerkillä pikkukarhunelamaa.

Ajattelin kuitenkin tehdä taas tänne pienen koosteen meidän kuluneesta vuodesta ja taidankin käyttää tähän itseasiassa samoja kuvakollaaseja, joista teetimme myös meidän tämän vuoden kalenterin. Pääsen itsekin vähän helpommalla ja niin sanotusti tulee kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ainakin näiden kuvien puolesta!

Tähän vuoteen mahtuikin paljon kaikkea mukavaa ja varsinkin alkuvuoteen paljon jännitystä, odotusta ja uuden opettelua! Tänä vuonna ollaan saatu elää vauva-arkea uudelleen, vaikkakin aika eritavalla kuin Emilian kanssa ja samalla Emilia on opetellut isosiskon rooliin, unohtamatta sitä, että itsekin vasta opettelee ja oppii monia uusia asioita!


Tammikuulta olikin aika vähän valokuvia, sillä viime uuden vuoden tienoilla mulla alkoi lähes jatkuvat supistelut, jos vähänkin tein jotain "ylimääräistä" ja raskaus alkoi olemaan jo aika loppusuoralla. Loppukuusta pakkailtiin sairaalakassia jo valmiiksi ja tehtiin viimeisiä hankintoja ja valmisteluita tulevaa pikkusiskoa varten :) Niitä voit käydä kurkkimassa muun muassa täältä!


Helmikuussa meille syntyi pieni ystävänpäivän prinsessa ja aika kuluikin uutta ihmettä ihastellessa ja totutellessa uudenlaiseen arkeen kahden pienen lapsen kanssa! Lilja syntyikin täsmällisesti laskettuna päivänä ja tulikin niin vauhdilla maailmaan, että hyvä kun ambulanssilla ehdimme sairaalaan asti! Synnytyskertomusta kirjoittelin hieman myöhemmin, sillä nuo kaksi rakasta veivät vähäksi aikaa täysin mennessään vauvantuoksuiseen arkeen!


Maaliskuussa nautittiin jo vähän kevätauringosta ulkoillen ja pääsiäistuohujen merkeissä! Pääsiäistouhuja pääset kurkkimaan myös täältä. Emilia pääsi myös mukaan isin harrastukseen ja maaliskuussa olikin muutama merkkipäivä, kuten Emilialle tuli puolitoista vuotta mittariin, Liljalle ensimmäinen kuukausi ja mieheni ja minun ensitapaamisen ja kihlajaispäivä. Kevääseen valmistauduttiin myös pastellisävyin ja tuomalla hieman raikkautta kotiin!


Huhtikuussa valmistauduttiin Liljan ristiäisiin ja kuun puolessa välissä paljastettiin pikkusiskon nimi ihanana juhlapäivänä. Pompilta saapui pieni mekkopaketti ja Emilia sai ensimmäisen pyörän ja juhlimme ystävän lapsen syntymäpäiviä.


Toukokuussa saimme nauttia jo varsin aurinkoisistakin päivistä ja näitä kuvia katsellessa kesäkään ei tunnu enää kovin kaukaiselta! Uima-altaassa päästiin jo polskuttelemaan loppukuusta Emilia sai kokeilla uutta pyöräänsä. Vappua juhlittiin pienten keijukaisten kanssa ja vietin ensimmäistä äitienpäivää kahden ihanan pienen tytön äitinä. Toukokuussa emännöin ystäväni esittelemänä ensimmäiset Me&I kutsuni ja sieltä saapuikin kesäisen pirteä paketti!


Kesäkuun alussa heitettiin jo talviturkit järveen ja kävimme nauttimassa markkinatunnelmasta lapsuuden kotikunnallani! Kesällä pyöräiltiin myös paljon ja teimme ensimmäisen pienen kesäretken Ysitien Lemmikkiin. Juhannusta vietimme mökkeillen ja Naissaaressa nautimme hellepäivän jäätelöt.


Heinäkuussa ehdimme tehdä kaikenlaista mukavaa ja Tampereella kävimme muun muassa kauniissa Hatanpään puistossa Arboretumissa. Lilja sai ensimmäiset maistiaiset soseita ja eläimiä kävimme katsomassa Ähtärissä. Heinäkuussa matkustimme myös vanhempieni kanssa Ruotsiin kummieni luokse ja kävimme tunnelmallisessa Vanhassa Uppsalassa. Muumi-fanin iloksi kävimme paluumatkalla vielä Muumimaailmassa.


Elokuussa vietimme aikaa puistoillen ja pääsimme jo mustikka metsään poimimaan pikku-leipurin ensimmäiseen piirakkaan mustikat. Elokuussa vietimme myös kahtien ystäviemme häitä peräkkäisinä viikonloppuina ja meidän oma sankari täytti elokuun lopulla 2-vuotta! Synttärisankarin toiveesta vietimme synttäripäivää Peukkulassa touhuillen ja loppukesästä kahvittelimme tunnelmallisessa rantakahvilassa ja saimme sieltä ihanat 2-vuotis valokuvat!


Syyskuussa vaatekaappeihin ilmestyi syysuutuuksia muun muassa Nextiltä ja Pomp de Luxilta sekä syksyn omenasadosta leivottiin maukasta omenapiirakkaa. Aloitimme myös Emilian kanssa jumpan ja äitikin pääsi oman jumppaharrastuksen pariin! Lilja oppi konttaamaan ja samalla nousemaan myös tukea vasten seisomaan.

Lokakuussa olohuoneeseen saapui muutamia uusia sisustusjuttuja ja herkuteltiin maukkailla jäädyke-tikkareilla sekä suklaatryffeleillä. Syksyn välikausivaatteista postailin täällä ja Liljalle pidimme unikoulua. Emilian kanssa kävimme Survon kartanolla ja Halloweenina askartelimme hauskat pupu ja kissa-naamarit!


Marraskuussa teimme pienen sadepäivän metsäretken pururadalle ja vietimme isänpäivää. Liljalle neuloin lämpöisen tupsupipon Me&I:n pupuhaalarin kaveriksi ja innoistuin Annosta niin että minuun taisi iskeä pieni purkki-hulluuskin! Esittelin tyttöjen huoneen sisustusta ja Lindexiltä löytyi muun muassa ihanaa kultaa ja tylliä.


Joulukuussa saimme hetken aikaa nauttia lumisesta talvesta ja pääsimme pulkkailemaan ja teimme rauhassa jouluvalmisteluita. Pipareita leivoimme pariinkin kertaan ja joulutunnelmaa kävimme hakemassa vielä Toivolan Joulupihalta ennen aattoa!Ihana vuosi täynnä rakkaita muistoja! <3

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi instagramin kautta ja tulin kurkkaamaan blogiasi. Mukavia juttuja ja kauniita kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva että löysit tänne! :) Tervetuloa seurailemaan meidän juttuja :)

      Poista