26. tammikuuta 2014

Uuteen kotiin!

Viime viikolla teille jo vähän kerroinkin olevani aika innostunut eräästä asiasta ja muutama siellä jo osasikin arvata mistä on kyse! Nimet on saatu papereihin, joten nyt uskallan sen jo teille muillekin paljastaa. En nimittäin meinaa pysyä housuissani! :)

Meidän haaveet uudesta kodista alkoi pikkuhiljaa hiipiä mieleen, kun tiesin odottavani toista lasta! Pian Liljan synnyttyä haave muuttui hieman konkreettisemmaksi, kun perheenjäseniä oli yksi enemmän ja luonnollisesti myös tilaa tarvitaan enemmän. Puhumattakaan kahden pienen lapsen kanssa asumisesta hissittömässä talossa! Keväällä ja kesällä muutamia asuntoja kävimmekin katsomassa, mutta sillon vielä ei sopivaa osunut kohdalle! Joulukuussa saatiin taas yksi mahdollisuus ja viimein saatiin ihan lopullinen varmuus asiaan! Huh, mitä asioiden selvittelyä, mutta innoissamme (ainakin minä siis) ollaan remppaa varten käyty valitsemassa materiaaleja ja minä tietysti innoissani sisustanut (mielessäni) jo uutta kotia! :)


Finnish Design Shopin sivuilla olenkin vieraillut aika tiuhaan tahtiin ja kokosinkin tähän joitain mun suosikkeja sieltä. Kaikkia meillä ei suinkaan ole tarkoitus kerralla hankkia, mutta joitain uusia juttuja tulee varmasti uuteen kotiin vaihdettua! :)


Valaisimia meidän täytyisi uusia vähän joka huoneessa ja eniten olenkin ihastunut näihin Normann Copenhagenin valaisimiin! Meidän nykyinen keittiönpöydän valaisin vaihtaa muutossa paikkaa luultavasti makuuhuoneeseen, joten keittiönpöydän päälle sopisi minulle noista kumpi vaihtoehto vain! Olohuoneeseen en vielä sitä mieluisinta ole löytänyt, joten niitä katsellaan ja mietitään varmaan kun saadaan muut kalusteet hankittua ja paikoilleen! Tyttöjen huoneeseen olen haaveillut jo pidempään tuota Muuton Myy valaisinta joko valkoisena tai vaaleanpunaisena! Vaaleanpunainen sopisi loistavasti ainakin nykyiseen tyttöjen huoneen värimaailmaan, mutta valkoinen olisi ehkä pidemmällä aikatähtäimellä parempi vaihtoehto.Joitakin uusia huonekaluja oli tarkoitus myös pikkuhiljaa vaihtaa ja hankkia. Tv-taso tulee ainakin uusittua ja Ikeasta luultavasti jotain Bestån kaappia olen olohuoneeseen suunnitellut. String Pocket hylly sopisi melkein mihin tilaan vain ja lehtitelineeksi tuo Kanto olisi ihana! Olohuoneessa meillä ei ole pöytää tähän asti vielä ollut, mutta muutama ihana vaihtoehto on kummitellut myös mielessä, jos sellaiselle löytyisi uudesta kodista paikka!
Muutamia piensisustusjuttuja löytyi myös sivuja selaillessani ja niistä ehdottomasti suosikkini ovat nuo suloiset Dropit koukut! Eteiseen, lastenhuoneeseen, pesuhuoneeseen... Melkein siis mihin vain! :) Toisen Nappula jalan myös tarvitsisin ja säilytyslaatikkojakin aina tarvitsee! Joskin hieman kallis tuo Iittalan ainakin omaan makuuni pienestä laatikosta!
Mitäs pidätte näistä sisustusideoista ja löytyykö teiltä jo jotain samoja suosikkeja?

9 kommenttia:

 1. Hieno juttu, onnea! :)

  Meilläkään ei muuten ole olohuoneessa pöytää ollenkaan. Mun mielestä on ihanaa, että olkkarin laittialla on paaaaljon tilaa tytöille leikkiä ja riehua ja hyppiä alas sohvalta. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä kans kyllä Tykkään et on tilaa leikkiä ja pöytä kyllä vähän rajaa enemmän keskellä lattiaa! Mutta myös joku laskutila olohuoneessakin olisi kiva olla ihan kahvikupposelle yms. Mä oon aika monet kahvit kaatanut nimittäin sohvalle! :) Pöytä ei ole meillä kuitenkaan Se ensimmäinen tarpeellisin, joten katsotaan päätyykö meille joku vai vieläkö ollaan ilman olkkarin pöytää :)

   Poista
 2. Meillä on Hay:n tray-pöytä ja en kyllä suosittele. Ei ole yhtään lapsiystävällinen ja muutenkin olin pettynyt kun laatikon aikanaan avasin. 200e ja ei oikeen musta hinta ja laatu kohtaa. Nättihän se on, mutta ei oikeen muuta :)

  Muuten suosikkisi on aika samanmakusia minun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten mua kiinnostais tuo Normann Copenhagen Tablo, ehkä valkoisena ja puujalat ovat siinä kauniit, mutta meille tulee saarni lattia, joten olisi vähän eri väriset.. En sitten tiedä haittaisiko se..? Pöyreästä pöydästä tykkäisin myös enemmän, mutta nuo ovat myös vähän hinnakkaampia! Hayn tray on myös kaunis, mutta mietin juurikin tuota ei niin lapsiystävällisyyttä! Mutta katsotaan, koska saataisi pöytä edes hankittua, voi olla että saa tuo Liljakin vähän ensin kasvaa vielä, ettei kolhi itseään, jos siihen pöytään päädyttäisiin :)

   Poista
 3. Onnea uuden kodin johdosta!

  Valkoinen Myy ja Norm69 on minunkin suosikkeja, tuota Norm69 löytyy vielä kivasti eri kokoisina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille ehkä sopisi tuo Norm. 12 hiukan paremmin, mutta 69:ssä on kyllä särmää vähän enemmän! Molempia löytyy erikokoisina ja Se vähän arveluttaakin mikä olisi paras koko. Myy on kyllä ihana, mutta tyttöjen tuleva huone on aika pieni, joten en tiedä sopiiko riippuva valaisin sinne! Ainakaan mikään kovin suuri!

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin!

  Tosi monia samoja juttuja löytyy omaltakin haavelistalta. Niin ne blogit vaan vaikuttaa nykyään omaankin makuun :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nykyään mun tulee ainakin luettua enemmän blogeja kuin lehtiä, joista ennen sain tietenkin enemmän sisustusideoita! Ja sitten kun vielä eksyy aina selailemaan nettikauppoja, kuten nyt muuton alla juuri fds:n sivuja! :) Sulta itseasiassa kiinnitin enemmän huomiota juuri tuohon Norm 69 lamppuun ja se päätyikin Norm 12 kilpailijaksi omalle haavelistalleni :) Sopii muuten tosi hyvin teille, vaikka itse alan ehkä kuitenkin päätymään siihen mun ekaan vaihtoehtoon! :)

   Poista
 5. Onpas sulla ihania ideoita! En malta odottaa teidän uuden kodin näkemistä.

  Oletko muuten yllättynyt, jos sanon, että moni näistä on ollut myös minun listoillani? ;) Kanto, nappulat ja hayn tray-pöytä meiltä jo löytyvätkin. Norm 69 on sellainen, mitä harkitsin makkariin, mutta siihen ehkä onkin toinen vaihtoehto jo mietinnässä... Tablo olisi varmaan meillä ellei loppukahinoissa Hayn tray olisi mennyt kuitenkin ohi hallituksen äänestyksessä. :) Ehkä voitte ostaa sen, niin voidaan tehdä sitten vaihtokauppaa? :D String pocket varmasti joskus meille tulee, mutta tällä hetkellä sille ei ole paikkaa, joten se saattaa jäädä seuraavaan kotiin hankittavaksi!

  VastaaPoista