11. tammikuuta 2014

Pirteä Girly Rainbow

Käsi pystyyn, joka ei vielä ole törmännyt näihin Molon tämän kevään ulkovaatteisiin!? 

Ainakin täällä blogimaailmassa tämä "Girly Rainbow"-kuosi on jo ihastuttanut monia pirteillä väreillään ja aikamoinen hitti taitaa tuosta tullakin tämän kevään ulkovaatepukeutumisessa!

Ensin ajattelin tuon olevan jo niin suosittu kuosi, lähes jokaisesta lastenvaateblogista tämän bongattuania, että meinasin jo yrittää unohtaa tämän, sillä en kuitenkaan ihan sellaisiakaan vaatteita halua, jotka on sitten joka toisella pihan lapsella! Mutta ehkei tuota nyt ihan jokaisella vastaan tulevalla kävele vastaan kuitenkaan, joten haaveilu vielä jatkuu! 

Itse iskin silmäni tuohon myös jo ensimmäisen kuvan nähtyäni ja kohta mulla on jo aikamoinen pakkomielle tuota kohtaan, vaikka jotain meillä onkin jo jemmassa tytöille ensi kevättä varten! Itseasiassa Ticketin haalareiden toivon mahtuvan vielä molemmille tytöille, mutta pahoin pelkään että Lilja hukkuu vielä Emilian vanhaan haalariin, ellei kevään aikana tule isoa kasvupyrähdystä!

Sen sijaan takeille voisi ollakin pientä tarvetta, mutta ensin on varmaan kaivettava jemmat vielä esiin ja katsottava onko Emiliankin osalta joku jäänyt jo pieneksi!


Kiva yhdistelmä näistä olisi esim Liljalle haalari ja Emilialle takki pinkeillä asusteilla. Housut nappasin hm:n sivuilta ja Nopsu Popsulta löytyy moniakin ihania vaihtoehtoja sopivaksi hatuksi! Parasta tässä onkin, kun asuun käy melkein minkä väriset asusteet tahansa!

Toinen raikas yhdistelmä, joka toimisi hyvin niiden hiekkalaatikkoleikkien ulkopuolella, esim kyläilyreissulla, olisi yhdistää takkiin keltaiset tennarit! Molemmat tennarit on Nextin valikoimasta ja ylemmän kuvan keltaiset kumisaappaat myös Nextiltä sekä raidalliset Molon.


Mitäs te tykkäätte näistä, onko liian värikäs vai keväisen pirteä? Ja minkä värin kanssa te yhdistelisitte takkia tai haalaria?

14 kommenttia:

 1. Minä en ole lämmennyt ollenkaan Molon Girly Rainbowille, ihastuin itse PO.Pin pinkkeihin uutuuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihastuin tuohon heti, vaikka aiemmin meillä on menty aika hempeällä linjalla! PO.Pin pinkit uutuudet näyttää kyllä myös kivoilta!

   Poista
 2. Ihanat♥ ei tarvittais, mutta heti kuvan nähtyä alko pisteleen;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vhän sama täällä, mekään ei ehkä ihan välttämättä tarvittas, mutta salaa toivon et jotain ois jäänyt jo pieneksi syksyn jemmoista... :)

   Poista
 3. Itsekin olen kuolannut tytölle tuota takkia, se on iiiihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Musta melkein tuo takki olis ehkä ihanempi kuin haalari ja siihen yhdistettynä aika simppelit asusteet.. Pääsee kunnolla oikeuksiinsa ja pelkässä takissakin on riittävästi väriä! :)

   Poista
 4. Mä en ole ikinä ollut mitenkään se varsinaisen rainbow-kuosin ystävä, mutta tässä on kyllä jotain todella houkuttelevaa. Veikkaisin hittiä minäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkän en siitä edellisestä Rainbow kousista innostunut ollenkaan, mutta tämä on musta ihana raikas ja etenkin keväällä olis aika pirteä!

   Poista
 5. Söpö on kyllä, kuopukselle on vaan jo 3 takkia ja haalari, jostain pitäisi luopua jos samat tytölle ostaisin. Toisaalta voi olla että kaksi takeista on liian suuria, V on lyhytkätinen.
  Enkä todellakaan usko et täällä meilläpäin tää olisi jokatoisella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on kyllä ainakin haalarit, mutta Liljalle se voi ollakin vielä kans iso ja Emilian haalari taas ehkä jo pieni, mutta täytyisi ensin vähän sovitella niitä. Emilian takki ja housut setti täytyis myös kattoo mahtuuko se vielä ja tietysti siistimmät takit on! Takeista kyllä tykkäisinkin ehkä enemmän, jos vaan niille olis tarvetta!
   Ja ehkä tosiaan täällä noita ei ihan jokaisella näe, blogeissa vaan tuntuu olevan aikamoinen villitys tuo kuosi! Enkä ihmettele, ihanahan se on! :)

   Poista
 6. Meille taitaa tulla raitatakki 5vuotiaalle, kaveriksi po.p pinkit housut. Aika ihanat olisi myös turkoosit tai limet housut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki sopii tohon hyvin ja miksei vaikka turkoosi tai limekin! Parasta tuossa juuri onkin kun voi yhdistellä melkein minkä kanssa vaan! Mustan tai harmaisen housujen kanssa taas saisi vähän hillitymmän ja sitten joku pirteä hattu siihen! Kohta tuo on kyllä meilläkin! :)

   Poista
 7. Luulen että meillekin kotiutuu tuo takki, mutta housuiksi valitsen mustat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustat housut on myös aika hyvä yhdistelmä, noinkin värikkään takin kanssa! Eikä haittaa niin pienet liatkaan! :)

   Poista