30. tammikuuta 2014

Pieniä muutoksia tyttöjen huoneessa

Muuttoon meillä on enää alle kuukausi aikaa ja lattia materiaalit ollaan jo valittu ja lähinnä odotellaankin enää rempan valmistumista! Muutaman seinän tapetointia lukuunottamatta, muita remonttihommia meidän ei tarvitse itse onneksi tehdä, eikä isompi remontti tällä hetkellä oikein olisi onnistunutkaan kahden pienen lapsen kanssa ja kun mieskin on välillä päivästä jopa kymmenenkin tuntia pois kotoa!

Lattioihin valitsimme Saarni laminaatit ja käytännössä kaikki seinäpinnat uusitaan! Suurimmaksi osaksi tulee ihan perus valkoinen maalipinta, mutta olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen halusin myös yhdet seinät tapettia, hieman pehmentämään kokonaisuutta! Olohuoneeseen harkitsin myös harmaata kalkkimaalia, mutta en tiedä olisiko siitä tullut meille liian kylmän oloinen, joten valitsimme kuitenkin vaalean tapetin! Makuuhuoneeseen ollaan tapetista vielä vähän kahden vaiheilla, mutta aika hyvät vaihdoehdot on kuitenkin löytynyt! Lastenhuoneeseen olen etsinyt vielä sellaista täydellistä tapettia, mutta pieni hommahan se on tapetoida myöhemminkin, vaikka helpoitenhan se kävisi ennen kuin on kaikki tavarat tuotu sisälle! :)

Sauna ja pesutilat on remontoitu vasta viime keväänä, samoin kodinhoitohuoneen lattia ja nyt laitetaan vielä kodinhoitohuoneen seinäpinnat myös uusiksi! Lattioihin ja seiniin oli valittukin jo oikeastaan juuri sellaiset laatat, kuin olisin itsekin juuri halunnut! Ja ah, mä saan kodinhoitohuoneen!!! Ei enää pyykkejä siellä täällä ja keskellä olohuonetta! :)
Muuttomatka meillä ei myöskään ole kovin pitkä, sillä muutamme lähes meidän naapuriin ja asuntoa etsiessämme yhtenä kriteerinä olikin löytää seuraavakin koti tästä aika läheltä! Ja yhtään ei haittaa, että muutossakin pienempiä laatikoita voi kantaa vaikka itse käsissä, sillä jonkun on aina oltava kuitenkin samalla tyttöjenkin kanssa!Viikonloppuna mies tekikin töissä hieman pidemmät päivät ja jäi vähän lähemmäksi isänsä luokse yöksi. Säästi vähän ajomatkoissa, kun muutenkin olisi ollut kotona vasta myöhään ja taas aamulla lähtenyt liikenteeseen! Emilia oli myös mummin ja vaarin luona yökylässä, joten me vietimme Liljan kanssa viikonloppua kahdestaan!Emilian huoneessa vaihdoimme vielä vähän järjestystä, vaikka muuttoonkaan ei ole enää kauan aikaa. Emilian sänky on ollut ikkunan alla, josta vetää aika paljon ja kovilla pakkasilla huone on tuntunut muutenkin aika kylmältä. Siirsin sängyn toiselle seinälle ja Liljan samalla touhuillessa lattialla, ehdin myös siivoilla vähän ylimääräisiä tavaroita ja kaappejakin jo muuttoa varten! Viime viikolla veinkin kirpparille aika monta kassillista turhaa tavaraa, eikä vähempi tavaramäärä muutossakaan ole yhtään pahitteeksi!


Tuntui muuten, että aikaa olisi ollut vaikka mihin, kun oli yksi lapsi vähemmän puettavana, ruokittavana ja Liljan päiväunienkin aikaan ehdin tehdä vaikka mitä! 

Ja ette arvaa miten innoissaan Emilia oli uudesta huonejärjestyksestään kun pääsi kotiin! Hetken aikaa ihmetteli, että onkos tämä sama huone, mutta tavarat ainakin näytti tutuilta! :)

2 kommenttia:

  1. Nuo kuvat näyttää kyllä selkeästi sen, että jo pienillä muutoksilla saa tosi erinäköisen huoneen! :) Tsemppiä muuttotohinoihin ja jos vaan haluatte, niin me voidaan kyllä mielellämme tulla tyttöjä leikittämään, niin saatte pakattua/siirrettyä tavaroita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin saa, mitään uutta ei huoneessa oikeestaan ole vaan paikkoja vähän vaihtelin (ja siivosin :) ) ja se toinen lipasto vietiin meidän huoneeseen! On kyllä nyt paljon tilavamman oloinen ja Emiliakaan ei palellu yöllä ikkunan alla :) Ja kiitti tyttöjen leikittämistarjouksesta :) ilmoittelen jos tarvitaan lisä-jeesiä, mut varmaan meidän molempien porukat tulee kans auttelee ainakin! :)

      Poista