24. tammikuuta 2014

Peukkula päivä

Tällä viikolla vietimme ystäväni ja hänen tyttönsä kanssa Peukkula-päivää! Näillä pakkasilla ei haitannut yhtään, että oli jotain muuta tekemistä ulkoilun sijaan ja molemmat tytöt olivatkin onneissaan kun pääsivät yhdessä touhuamaan ja leikkimään!

Emilia muistikin Peukkulan vielä kesältä ja lähtiessä kun kysyin, että mitä kaikkea siellä olikaan, niin ensimmäisenä muisti ainakin pomppulinnan! Yllätys!! :) Ja sinne juostiinkin ainakin sen sata kertaa ja posket punaisena pompittiin innosta hihkuen!
Kesällä kävimme parikin kertaa Peukkulassa, josta postaukset löytyy täältä ja ältä, mutta molemmilla kerroilla olimme ilta-aikaan vain ulkoleikkipuiston puolella, joten satukylän puoli jäi meillä silloin vielä näkemättä! 

Tällä kertaa päästiinkin leikkimään myös sisällä satupolun leikkihuoneissa, vaikka satuhahmoja tosin ei tälläkään kertaa vielä nähty! Mutta tytöillä kyllä riitti tekemistä ja taisivat olla siitäkin niin innoissaan kun pääsivät yhdessä touhuamaan! Emilia ainakin jo kaipaa ehkä jonkun verran leikkikavereitakin ja onkin aina innoissaan, kun nähdään ystäviä (joilla samanikäisiä lapsia) ja jumpassakin odottaa eniten aina lapsien näkemistä! :) Ja tärkeitähän ovat tällaisetkin päivät, kun äitillä on jakamaton huomio ja pääsee leikkimään muidenkin kuin siskon kanssa! :)
Satuttiin vielä sellaisena päivänä, ettei siellä ollut paljon muita ihmisia ja tytöt saivat touhuta huoneissakin ihan rauhassa! Tai ehkä se on myös tämä talvi aika sitten vähän hiljaisempaa! Meille sattui vielä niin, että kun olimme tulossa Satukylän puolelta vielä pomppulinnaan (jonne molemmat tytöt vielä olisivat halunneet), ne olikin juuri laitettu kiinni ja meille kerrottiin että siellä alkaa jotkut parkour harjoitukset, joten niihin ei enää päästykään.. Sen enempää niitä ei edes harmiteltukaan vaan tytöt menivät vielä hetkeksi pallomereen ja trampoliinille! Hetken päästä samainen henkilökunnan nainen tuli tuomaan meille vielä vapaa pääsy-liput tyttöjen "pomppulinna harmituksesta", joten päästään sitten joku päivä uudelleen pomppimaan! :) 

Mielestäni aika huomaavaista, vaikka olimmekin oikeastaan melko pian jo lähdössäkin sieltä! Todella hyvää asiakaspalvelua ollaan kyllä saatu aiemmillakin kerroilla ja Emilia oli kyllä ainakin mielissään, kun kotiin päästyä kerroin että päästään vielä lähiaikoina uudestaankin! :)

1 kommentti:

  1. Ihana postaus meijän tyttöjen Onnenpäivästä! ;) :) Tosi hyviä kuvia kyllä molemmat saatiin tuolta reissulta :) On kyllä ollut myös mun mielestä tosi hyvää asiakaspalvelua joka kerta, kun ollaan siellä käyty. Ja joo, ehdottomasti täytyy tuo vapaalippu käyttää tässä, Taika oli kans sitä mieltä!

    VastaaPoista