19. tammikuuta 2014

Maalari maalasi taloa..

Heipä hei!

Mistähän sitä taas aloittaisi meidän arkikuulumisten kertomisen, kun tovi on tainnut jo taas edellisistä kuulumisista vierähtää! Meillä asuu ainakin pieni taiteilija, joka on innostunut maalaamisesta ja onkin maalannut aika ison pinkan papereita jo tässä viikonkin aikana, kun muun muassa nuo vesivärit Tiimarin loppuunmyyntialesta haettiin!Nextiltä tilasin taas uusimmasta mallistosta muutamia arkivaatteita keväälle ja kesälle! Nextin leggarit on musta ihan parhaita hinta-laatusuhteeltaan tai enpä voi ainakaan sanoa, ettei 3 euron legginsit olisi olleet hitansa väärtit! Leggareita en oikeastaan enää juuri mistään muualta ostakaan ja nyt tilasinkin molemmille tytöille niitä myös muutamassakin värissä! 


Meidän paketissa tuli tällä kertaa vähän rennompia vaatteita, millä on mukava touhuta kotona! Emilialle otin vaatteita myös tällä viikolla alkanutta (tai jatkuvaa) jumppaakin varten ja ne menevätkin sitten kesällä myös ulkoillessa ja pihaleikeissä. Näissä kuvissakin näkyvän omppu t-paidan lisäksi otin Emilialle myös College paidan ja molemmat tytöt sai iiihanat college huppari-tunikat! Kotona meillä pidetäänkin paljon tällaisia rennompia vaatteita, kuten pompinkin Clarksvillet on olleet kovassa käytössä!

Hih, hauskoja muuten nää meidän Emilian "asukuvat", kun ei millään malttaisi olla vain paikallaan!Meillä arki on hieman muuttunut tässä vuodenvaihteen jälkeen, kun isi aloitti taas työt hieman kauempana, joten me ollaan täällä aikalailla päivät tyttöjen kesken! Työpäivän lisäksi miehellä menee matkoihin taas reilu kaksi tuntia päivässä, joten pitkiä päiviä välillä ollaan kotona, mutta onneksi on nuo ihanat isovanhemmat tässä lähellä auttelemassa ja välillä meidän seurana! :) Jotkut vanhemmat lukijat voivat ehkä muistaa tämän saman homman kahden talven takaa, jolloin olin myös pitkät päivät kotona Emilian ollessa vielä vauva, mutta kesällä sitten taas otetaan vähän höllemmin!
Vapaapäivät meillä onkin mennyt tässä myös yhden toisen pienen projektin kanssa, josta olen aika innoissani! Tyttöjen mentyä nukkumaan illat on menneet suunnitellessa sekä asioiden selvittelyyn ja hoitamiseen. Alkuviikosta saatiin taas muutama asia varmistettua ja ensi viikolla jos vain saadaan nimetkin vielä papereihin niin uskallan teillekin ehkä jo jotain paljastaa! :) Vai osaakohan joku jo arvata mistä on kyse? ;) 

Aika onkin mennyt aika hyvin juuri edellä mainittujen asioiden parissa, tyttöjen touhuja unohtamatta, jonka vuoksi täällä blogissakin on ollut vähän ehkä hiljaisempaa! Mutta koitan ehtiä tännekin aina välillä, vaikka tämä kevät onkin varmasti aika "työntäyteistä" ja jutut täällä välillä ehkä vähän sen mukaisiakin, etten aina edes itse muista mitä olen tänne kirjoitellut :) Mutta koittakaa te pysyä edes perässä, jos itse en pysy :)


 Nyt odotellaan vielä vähän lisää lunta tänne, kun sitä jo pitkän odottelun jälkeen taas vähän saatiin, että päästään kunnolla taas pulkkailemaan ja tekemään vaikka lumiukkoja. Hiekkalaatikollakin kun on vähän tylsä olla, kun maa on kuitenkin jäässä, vaikka lunta ei juuri olisikaan! Mutta ihania aurinkoisia päiviä on onneksi ollut!

8 kommenttia:

 1. arvaan että susta tulee jokin pompin/me&in myyjä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin jo pidempään ollut pienenä haaveena/mietinnässä, mutta ihan vielä en raaski kotoa lähteä tyttöjen touhujen keskeltä! :) Se voisi olla kyllä jossain vaiheessa sitten kiva keveä aloitus työelämään/ tai ainakin pieni harrastus, mistä kyllä pitäisin todella paljon! Mutta saapa nähdä... :)

   Poista
 2. Kivoja vaatteita olet tilannut Nextiltä, itse en ole sieltä tilannut koskaan mitään (monesti on kyllä ollut mielessä tilaaminen). 3 euron leggarit on kyllä edullisia ;) Just ostin vähän aikaa sitten E:lle H&M:n leggarit ja niidenkään hinta ei päätä huimannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ihan ykkös lempparit arkivaatteissa on kyllä nykyään pompit ja next. Niistä tulee kyllä tilattua suurin osa tyttöjen vaatteista! Leggarit on kyllä edullisia ja muutkin ihan kohtuu hintaisia! :) Hm:llä on myös halpoja ja joskus sieltä olen myös muutamia tilannut, mutta nextin on mielestäni melkein parempia ja malliltaan vähän ehkä solakampia ja parempia ainakin meidän Emilialle.. Nuo kuvissa näkyvät on vielä vähän reiluhkot, kun otin yhtä kokoa isommat, mutta hyvän mallisia nuo kyllä on :)

   Poista
 3. Olettekos uutta kotia hankkimassa vai mitäs.. :)
  Kivoja juttuja Nextiltä! Tuo vaaleanpunainen college on ihan mielettömän ihana! Annilla oli pienempänä vähän vastaavanlainen. Se onkin nyt Annin muistojen laatikossa, en millään malttanut laittaa kiertoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! :) Huomenna tehdään sopimukset ja pienen remontin jälkeen päästään muuttamaan! :) Puuhaa siis riittää :) Tuo college on kyllä nätti, mäkin oon muutaman nextin ihanuuden säästänyt tytöiltä. On ne jotkut vaan niin suloisia, ettei raaski luopua! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Juu, muutto olisi edessä! Vihdoinkin! :) Jos vain maltan odottaa siihen asti! :)

   Poista