8. tammikuuta 2014

Leikkikeittiö

Tytöt saivat yhteiseksi joululahjaksi pienen leikkikeittiön, joka onkin ollut aika kovassa käytössä siitä asti! Lilja aukoo kaappien ovia, heittelee astioita "tiskiin" ja ehkä muutaman kerran on tullut sotkemaan isosiskonsa vähän "totisemmat" keittiöleikit. Vaikka vielä ei keittiöpuuhista niin ymmärräkkään niin pikku-keittiö osoittautuikin myös Liljalle aikamoiseksi hitiksi, kun saa oikein luvan kanssa aukoa kaapinovia, eikä kukaan ole kieltämässä, vaikka tyhjentäisi hyllyt tyhjiksi! 

Tiesin kyllä heti, että leikkikeittiö tulisi olemaan Emilialle vielä mahtavampi juttu, sillä hän tykkää niin paljon puuhailla äitin kanssa oikeassa keittiössäkin! Emilia leipoo kakkuja, keittää äitille kahvia, tiskaa astioita ja järjestää astiat kaappiin pikkusiskon jäljiltä! 


Leikkikeittiö on Ikeasta ja juuri sopivan kokoinen pienten lasten leikkeihin ja aika simppeli kokonaisuus miellyttää kyllä onneksi äitinkin silmää! Puisia leikkiastioita, kattiloita ja leivänpaahtimen Emilia on saanut aiemmin synttäri-ja joululahjoiksi ja muutama vaaleanpunainen säilytysastia on löytynyt Tiimarista. Mukavasti tuossa on pientä säilytystilaakin kaikille keittiöleluille ja ne saa nyt hyvin järjestykseen samaan paikkaan!


Tytöt saivat myös toisena yhteisenä lahjanaan nuo Lego Duplo Fantasiakakut, joilla on myös rakenneltu paljon ja etenkin juuri Emilia tekee jo taitavasti keittiössä kakkuja ja muffinseja niistä.. Ja syöttää kaikki herkut äitille! :) Onneksi näillä herkuilla ei pääse vaan lihomaan :DEmilian kanssa käytiin jo kaupungilla kangaskaupassa ostamassa muutamaa kangasta, joista olisi tarkoitus ommella tytöille myös patalappuja ja keittiöpyyhkeitä keittiöön! :)
 Ja jotain herkkuja on varmaan tulossa lisää keittiöön vielä Liljan tulevilla synttäreilläkin! :)

4 kommenttia:

 1. Ikean leikkikeittiö on kivannäköinen, tuota olen miettinyt meillekkin hankittavaksi jossain vaiheessa. Itse en nimittäin tykkää yhtään niistä pinkeistä ja värikkäistä lasten keittiöistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo in kyllä kiva ja edullinenkin! Meillä tuo onkin tällä hetkellä olkkarin puolella, ja varmaan jatkossakin sellaisessa tilassa missä hillitympi väri on parempi, kuin ne vaaleanpunaiset esim. Tykkään kyllä kovasti tuostakin!

   Poista
 2. Sama lahja tuli meidän neideille :) Nyt keittiöllä Ikeassa uusi parempi hinta, alle 70e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä lahja kyllä! Me haettiinkin tuo keittiö (mummun ja papan) puolesta silloin kun viimeksi käytiin ikeassa ja saatiinkin se jo silloin siihen tarjoushintaan, 69e. Ei ole kyllä kallis leikkikeittiöksi!

   Poista