22. joulukuuta 2013

Toivolan joulupiha

Meillä alkaa jouluvalmistelut olla aika hyvällä mallilla. Kuusi koristeltu, leivonnaiset leivottu (ja kohta syötykin), lahjat hankittu ja joulusiivouksetkin tehty. Tosin yhtäkään lahjaa ei ole vielä paketoitu, joten tontuilla riittää pajalla vielä puuhaa sillä saralla, mutta mukavaa onkin keskittyä siihen touhuun, kun muut hommat on jo hoidettu.


Tänä vuonna halusinkin saada jouluvalmistelut hyvissä ajoin tehtyä, jotta jää oikeasti aikaa nauttia joulutunnelmasta, eikä juosta viimeisinä päivinä (miljoonan muun ihmisen kanssa) hermostuneena kaupoissa, kun jokin lahja on vielä hankkimatta! 
Niin meinasi käydä jo tyttöjen joulumekkojen kanssa, kun jotenkin siihen havahduin ihan viimeisenä, vaikka monta kertaa nekin oli kyllä mielessä käyneet! Löysin kyllä lopulta aivan ihanat mekot, vaikka muutama hikikarpalo meinasi jo otsalle nousta! Ehtisinköhän niitä teille vielä vilauttaa ennen joulua? Käykäähän kurkkimassa ainakin instagramin puolelle (klik klik),sieltä meidät varmaan joulunaikaan parhaiten tavoittaa tai viimeistään joulukuvia on sitten tännekin tulossa, kun on kinkkujen sulatteluiden vuoro! :)
Jouluaatto- ja pyhät me vietetäänkin molempien vanhempien luona, joten siksikin on kiva saada nautittua joulusta vähän kotonakin jo sitä ennen. Ja vaikkei joulua kotona ollakaan, niin halusin meille kotiin kuitenkin oman joulun myös laittaa ja sovimmekin jo, että osan lahjoista tytötkin saavat jo aattoaamuna avata kotona meidän perheen kesken, ennen kuin lähdemme vanhemmilleni joulunviettoon! Ei sitten tarvitse kaikkia paketteja sinnekään viedä, kun ainakin pienten "tonttu-ystävien" paketit on jo muutenkin valmiina kuusen alla :) Joulupukkihan tuo sitten loput! :)


Tänään kävimmekin Toivolan joulupihalla ja joulupukkikin siellä oli vielä kuuntelemassa lasten joululahja toiveita. Emilialta taisi tosin kissa viedä kielen, eikä uskaltanut joulupukille sanoa mitään, vaikka kovasti siitä onkin jo höpöttänyt. Lauluakin ollaan joulupukille jo vähän harjoiteltu, mutta saapas nähdä kuinka käy jouluaattona! :)
Joulupihalla pääsi oikein kunnon vanhan ajan joulun tunnelmaan ja pikkukojuissa oli kaikenlaisia käsitöitä ja jouluherkkuja myytävänä! Toivolan Vanhan Pihan yhteydessä on myös Kahvila Muisto, josta saa tuoreita leivonnaisia ja kevytlounaita. Joulupiha on avoinna enää huomenna, mutta kahvila on auki myös muina aikoina.Lähettyvillä olevat, ehtii siis vielä huomenna (sunnuntaina) Joulupihalle nauttimaan vanhan ajan tunnelmasta! :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia, joulupiha on kyllä ihana paikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Me käytiin tuolla ekaa kertaa vasta tänä vuonna, mutta ehdottomasti ensi jouluna uudelleen. Tai kesällä, onhan siellä kai se kesäpihakin ja muita juttuja myös!

      Poista