19. joulukuuta 2013

Rentoutumista joulukiireiden keskellä

Joulutouhut on vieneet täysin mukanaan ja kuvitelkaas, jouluun on tosiaan enää alle viikko aikaa! Tänään saatiin pieni hengähdystauko näihin "joulukiireisiin", kun ystävämme kävi meillä kylässä ja Emilia sai taas heidän samanikäisestä tytöstään leikkiseuraa!Viime perjantaina rentouduttiin myös kunnolla, kun olimme Aalto Alvarissa Lucian päivän kynttiläuinnissa Emilian ja isin kanssa. Ainoastaan lastenaltaassa oli normaali valaistus, mutta muuten kylpylässä oli laitettu altaiden reunalle, käytäville ja kaiteille paljon led-tuikkuja ja jouluvaloja, jotka valaisi kylpylän kokonaan ja loi ihanan tunnelman. Aalto altaassa oli myös vesijumppaa joululaulujen tahtiin, johon pääsin itsekin vähäksi aikaa osallistumaan, mutta muuten polskuteltiin Emilian kanssa ja nautittiin tunnelmasta!

Viikonloppua vietimme myös Tampereella ja vaikka reissu olikin aika pikainen, niin ehdimme vierailla veljeni luona ja Ikeaankin teimme toisena päivänä pienen ideointi reissun :) Välissä päästin aina mummun valmiiseen ruokapöytään ja jouluherkkujakin päästiin jo vähän maistelemaan!


Kotiin tultuamme leivoimme Emilian kanssa piparkakkutaikinan ja eilen saimme leipoa niitä oikein urakalla, joululaulujen soidessa! Me kuuntelimme Suvi Teräsniskan joululauluja ja vähän väliä kyynel silmäkulmassa niitä lauleskelin samalla kun leivoimme! Niin kauniita lauluja ja välillä katselinkin vain tuota meidän pientä touhuissaan! Välillä täytyi vaihtaa vähän vauhdikkaampiin lasten joululauluihin ja Emilia innostuu tanssimaan, kun tip tap alkaa soida! 

Mitä joululauluja teillä muilla kuunnellaan ja laittakaahan vaikka vinkiksi muillekin tuonne kommentti boksiin jokin teidän lempi joululaulu! :) Tai mikä on ollut lasten suosikki?Illalla päästiin vielä koristelemaan ja Emilia teki omat koristeet isin avustuksella ja minä taiteilin jotain pientä maistuvaa, josta lisää kuvia taidan paljastaa vasta myöhemmin :)


 Askartelin myös tällä vanhalla tutulla ja helpolla idealla muutaman tarjoilukupin ja näistä joku ehkä osaakin jo päätellä mitä muuta näihin voisi olla tulossa :) Pilttipurkkeihin siis vain jouluinen servetti ja narusta rusetti ympärille ja nätti jouluinen purkki on valmis!


Meidän touhuja löytyy myös instagramista nimimerkillä pikkukarhunelamaa ja sivupalkista löytyy nyt myös linkki instan puolelle. Välillä tänne blogiin en ehdi tulla kirjoittelemaan, mutta instaan yritän nyt laitella enemmän meidän touhuja ja ihan arkisiakin kuvia sekä ennen kaikkea nyt näitä jouluvalmisteluita! 

Ja jos en nyt blogin puolelle ehdi, niin ainakin instagramiin lupaan laitetta teille kuvan, mitä noista pipareista oikein valmistuikaan! Voin kertoa, että ainakin jotain maukasta pikkuisten paketteihin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti