3. joulukuuta 2013

Purkki-hulluus

Kuten jo aiemmin mainitsinkin, meille kotiutui myös muitakin Annon sisustustuotteita ja näiden purkkien kohdalla taisikin iskeä melkoinen hulluus. Ensin ostin meille nuo kaksi isointa purkkia kahvipurkiksi sekä kekseille kupiksi, mutta lopulta keksin purkeille monta muutakin säilytysmahdollisuutta, joten nyt meiltä löytyy Annon purkkeja vähän jokaisessa koossa ja kuosilla. Ihastuinkin noihin yksinkertaisin musta-valkoisiin kuviointeihin sekä niihin yhdistettyyn puiseen kanteen, joka taas tuo hieman pehmeyttä ja vastapainoa musta-valkoisuudelle!


Nyt saa siis olla purkit huoletta pöydälläkin, eikä tarvitse kätkeä niitä kaappiin!


Keittiönpöydälle olen etsinyt jo pitkään jonkinlaista arkista pöytäliinaa ja tuo kolmiokuviollinen sopikin nyt hyvin tuomaan hieman samoja kuvioita myös ruokapöydän puolelle! Siistimpinä tabletteina meillä on kuusi pyöreää valkoista tablettia Pentikilta, mutta arkikäytössä ne ei ole kovin käytännölliset etenkään lapsiperheessä, eivätkä ne meillä pysyisi pöydällä paikallaan kahta sekuntia kauempaa! Jotain kuitenkin kaipaan pöydälle ja tuon kaitaliinan päälle voi laittaa jotain koriste-esineitäkin!


Onko muihin iskenyt yhtä iso purkki-hulluus kuin minuun? Ja löytyykö teiltä näitä Annon purkkeja pöydältä tai kaapista ja mitä te säilytätte niissä?

6 kommenttia:

 1. Purkkeja ei voi koskaan ikinä olla liikaa!
  nimim. Purkkihullu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin! :) Ja hyvä, että siellä oon joku muukin purkkihullu! :)

   Poista
 2. Ihana! Sä innostuit sit ihan purkkitolkulla näistä :). Ja miksei kun on ne niin syötävää nättejä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä vähän ehkä innostuin näistä! Mutta onhan nuo tosiaan ihania! :)

   Poista
 3. Ihania purkkeja, puukannet tekee niistä kivannäköisiä. Mullakin on tulossa "purkki" postaus lähipäivinä, purkit hieman vaan erilaisia kuin nämä Annon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tuun kans kurkkii sun purkki-postauksen mielelläni:) nuo puukannet noissa on tosi kivat kyllä!

   Poista