6. joulukuuta 2013

Pulkkailua

Tänä talvena ollaan päästy täällä jo muutamaan kertaan pulkkailemaan, kun tännekin satoi vähän lisää lunta!

Hieman erilaista menoa oli meidän tämän talvinen ensimmäinen pulkkailukin, esimerkiksi viimetalvisiin pulkkailuihin verrattuna! Emilia kun tahtoi nukahtaa aina pulkan kyytiin ja usein aloittikin siinä jo "päiväunia" vaikka mäkeä oltiin menossa laskemaan! Tänä vuonna meininki oli vähän toinen ja pulkkaa vetäessä perästä vain kuului komennukset: "Juokse lujempaa" tai "Jihuu, nyt mennään!"Kävimme tuossa meidän rannassa vähän laskemassa pientä mäkeä ja napsin näitä kuvia, kun aurinkokin paistoi niin kauniisti!Äkkiä vaan tuo aurinko kyllä laskee ja osa kuvista näyttääkin kuin ne olisi otettu illalla, vaikka kello taisi olla noin kaksi, kun tulimme jo kotiin!

Innostuinkin ottamaan näitä kuvia, kun niistä tuli aika kauniita ja tunnelmallisiakin! Näitä onkin taas aika liuta, joten väliin nyt tällainen vähän enemmän kuvapainotteinen postaus!


Näiden kuvien myötä mukavaa Itsenäisyyspäivää kaikille! Me aletaan täällä leipomaan Emilian kanssa ensimmäinen satsi pipareita!

5 kommenttia:

 1. Hyvää itsenäisyyspäivää,meilläkin leivotaan ensimmäiset piparit tänään:)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia! Tuo haalari on kyllä niin ihana! Hyvää itsenäisyyspäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haalari on kyllä ihana! Kovalla työllä sitä sai metsästääkin, mutta onneksi löysin meille sopivan! :)

   Poista
 3. Oi miten kaunis talviasu Emilialla!
  Me ei olla vielä pulkkia kaivettu varastosta. Meillä on lunta varmaan jotain 2cm ja lämpötilakin taitaa olla plussan puolella, joten tuskinpa tuota paria senttiäkään kauan tuolla ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä satoi pariin kertaan aika hyvin lunta ja tänäänkin pulkkailtu ja käyty laskemassa mäkeä! Tosin vähän lämpöisempää on tännekin luvattu, joten saas nähdä kuinka kauan täälläkään on lunta! Toivottavasti jouluna kuitenkin! :)

   Poista