26. joulukuuta 2013

Kauneus juttuja

Tähän välipäiville tein teille jo aiemmin tällaisen pienen postauksen valmiiksi ja saatte vähän tällaista kauneusaiheista lueskeltavaa näin ajastettuna! Me vietämme vielä muutaman päivän joulua ja jouluisia kuvia laittelen teille vielä kunhan kotiin!

Näitä kauneusaiheisia juttuja ei täällä bogini puolella aiemmin ole kovin montaa tainnut ollakaan, joten tässä olisi teillekin muutama hyvä vinkki uusimmista tuotteistani!


Mulla on oikeastaan ihonhoitotuotteissa ne omat hyviksi havaitut suosikit, joita harvoin lähden vaihtamaan tai edes kokeilemaan mitään uutta. Ihoni on varsinkin talvisin aika herkkä, joten etenkin kasvojenhoitotuotteissa suosin aika paljon apteekista saatavia tuotteita ja Vichy on ollut jo pitkään oma luottomerkkini. 


  Koko vartalon ihonhoitotuotteissa uskallan ehkä vähän herkemmin uusiakin juttuja joskus kokeilla, vaikka niissäkin on ne omat kestosuosikit, joita kaupasta käyn aina hakemassa, vanhan loputtua! Omiin suosikeihini kuuluu ehdottomasti hyvä vartalon kuorintavoide ja sen päälle kosteuttaja, jotta iho pysyy talvellakin pehmeänä ja kuivalle iholleni se onkin välttämätön etenkin talvipakkasilla!

Aiemmin olen suosinut kuolleenmeren kosmetiikasta kuorintasuolaa, mutta nyt päätin kokeilla hieman vastaavia tuotteita Dermosililtä. Kokeilinkin Dermosilin vartalon kuorintasokeria ja vartalovoita ja ainakin omalle iholleni nämä ovat sopineet hyvin! Sokerikuorinta on helppo tehdä vaikka saunassa ja huuhdella suihkussa pois! Molemmissa on ihana Vaniljan tuoksu, mikä on ainakin omia suosikkejani! 


Hiuksiin sain hyvän vinkin ystävältäni Keratin hiusöljystä ja melkein voisi sanoa, että olen jatkossakin hiusöljyn vannoutunut käyttäjä! Ystäväni onkin hiusalan ammattilainen ja häneltä saankin aina hyviä vinkkejä, jotka sopii hyvin omalle hiustyypilleni!


Dermosililta testasin myös tuollaista "kynsilakan poistokynää", joka on ihan loistava esim. ranskalaista manikyyriä tehdessä. Kynällä saa pikkutarkastikin siistin jäljen ja huolimattomat kynsilakat helposti pois!Itselleni ainakin pientä arjen luksusta tuo myös aina silloin tällöin kauniisti lakatut kynnet, vaikka kotiäitinä omatekoiset eivät montaa päivää kestäkään!

Onko teillä omat kauneudenhoitosuosikit vai kokeiletteko usein uusia tuotteita? Entä onko jokin näistä tuotteista teille jo tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti