31. joulukuuta 2013

Aattoaamuna

Heippa taas pitkästä aikaa! Tai ainakin niin minusta tuntuu! :) Joulun ajan pidinkin melkein täydellistä blogitaukoa ja tietokoneetkin on pysynyt visusti kiinni lähes viikon ajan! Edellinen postauskin oli teille ajastettu jo ennen joulua ja kyllä vain välillä pieni tauko tekee ihan hyvää! 

Nyt on taas intoa kirjoitella teille joulun kuulumisia, niitä kun en instaankaan oikein sen kummemmin ehtinyt laitella, vaikka aikomus kyllä olikin! Mulla jäi nimittäin aatona puhelinkin tyystin laukun pohjalle koko päiväksi, eikä muutenkaan sitä paljon ehtinyt kaipailemaan!
Paljon ollaan ehditty joululahjoillakin jo leikkiä ja se hyvä puoli myös pienestä tietokone tauosta on, ettei netissä tursuaviin aleihinkaan ole tullut paljon sorruttua! Joulupukki olikin tänä vuonna aika anteliaalla mielellä, joten mitään ei oikeasti edes tarvitakaan! Parempi siis pysyäkin houkutuksista poissa :D 

Joulupukki olikin jo osannut varautua Pompin 25% aleihinkin, joten Lilja sai lahjoiksi sieltä myös ne mieleisimmät jutut! Mutta sen verran mun täytyy kuitenkin teille tunnustaa, että automatkalla oli ihan pakko vilkaista puhelimella sitä 50% aleakin ja jotain on nyt sieltä kuitenkin vielä tulossa :) Kaikki ne "pakko saada" jutut meillä jo onkin, mutta jemmaan tilasin muutamat jutut vielä jopa ensi kesää ja syksyäkin taas jo ajatellen! Katsotaan sitten kun paketti vielä tulee, miltä vaatteet näyttää.. Muutaman vähän sellaisen "vara vaihtoehdon" laitoin myös tilaukseen mukaan, kun muutamasta oli oikea koko jo ehtinyt loppumaan!


Joululahjoihin palailen vielä paremmin ja jouluaatosta tulossa myös toinen postaus, kunhan saan lisää kuvia vielä äitinikin kameralta! Tässä kuitenkin nyt alkuun vähän meidän jouluaattoaamun tunnelmia, kun muutamat paketit availtiin jo kuusen alta, ennen kuin lähdimme vanhemmilleni viettämään jouluaattoa!


Tuo meidän kuusiparka on hieman ollut kovalla koetuksella, kun Eevi pitää sitä edelleen jonkinlaisena kiipeilypuuna. Lilja on ollut myös toisena innokkaana kiskomassa alimmilta oksilta palloja ja Emilia sitten yrittää järjestää niitä takaisin, vähän oman maun mukaan! Meidän kuusen valotkin sanoi itsensä irti juuri aattoiltana (ööh, Eevin jyrsimänä!!!), joten meidän joulukuusi näyttää hieman onnettomalta! Itse olisin oikeastaan jo valmis laittamaan kuusen takaisin varastoon meidän "kuusiterroristeilta" suojaan odottamaan ensi joulu, ennen kuin se on siinä kunnossa, että saakin ostaa ensi jouluna jo uuden! 


Lilja sai joululahjaksi muun muassa tuon punaisen mekon, jota koitimme päälle jo aattoaamuna ja joulupäivänä se pääsikin sitten heti käyttöön, kun lähdimme papan luo! Viimeinen kuva onkin papan luota, minne joulupukki oli jättänyt myös lahjoja ja tytöt pääsivät repimään vielä lisää paketteja.


Jouluaatosta tulossa sitten vielä toinen postaus myöhemmin! :)

1 kommentti:

  1. Söpöt joulutytöt! Oon itekin katsonut pariin kertaan tota Benettonin mekkoa, se on ihana. Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista