30. marraskuuta 2013

Ihana Anno

Minunkin täytyy tunnustaa, että olen hieman ehkä hurahtanut näihin Annon sisustustuotteisiin ja muutamaan kertaan ollaan saatu Kodin Ykkösillä ravata, kun jokin on jäänyt aina hampaan koloon kaihertamaan. 
Olohuoneeseen päätyikin pari Annon sisustustyynynpäällistä ja niillä sainkin jo aika kivasti pientä kontrastia muuten aika vaaleaan sisustukseen! 

Pitkään olen halunnut kotiin kaikkea ihan valkoista ja muutenkin vaaleaa ja etenkin isommat jutut haluankin pitää vaaleina, sillä pienemmillä sisustusjutuilla on helpompi sitten tuoda sitä väriä oman mielen mukaan! Ehkä tuo syksynkin pimeys vaikutti vähän siihen, että silmää alkoi miellyttämään entistä enemmän myös harmaa, musta ja muutenkin vahvat kontrastit, mutta toisaalta haluan niitä vain aika pieninä palasina. En kuitenkaan halua meille täysin musta-valkoista sisustusta vaan ripauksia tummempaa vaalean joukkoon!Vähän kyllä pelkään, että kyllästyn näihin yhtä nopeasti, kuin niihin ihastuinkin, joten tällaisilla pikkujutuilla kotia on kyllä helppo muuttaa mieleisekseen. Sisustuksessa kaipaan etenkin vuoden aikojen mukaan hieman jotain vaihtelua, mutta mitään hirmu hinnakkaaita tuotteitahan nuo Annonkaan tuotteet ei onneksi ole, joten muutaman sisustusjutun uskaltaa senkin puolesta ostaa, vaikka pian tyynynpäälisetkin saa vaihtaa oikeastaan jo vähän jouluisimpiin! Kivasti sopivat kyllä noiden Pentikistä ostettujen tyynynpäälistenkin kavereiksi, eikä tuo Vallilan kankaasta (aikoja sitten) tekemäni kangastaulu näytä enää ehkä niin yksinäiseltä mustalta väriläiskältä seinällä! 

Näissä kuvissa nyt näkyykin myös muutama muukin viimeaikaisista uusista jutuista, eli tuo ihana kaarilamppu ostettiin meille jokunen aika sitten, jota mies on nimittänyt "parturikampaamojen hiustenkuivaajaksi"! :) Oliivipuun uskaltauduin myös Viherlandiasta hakemaan, kun ne oli siellä 70% alennuksella. Melkein sama hinta siis mistä tahansa vähän isommasta kasvista ja kaikki meillä jostain syystä kuolee kuitenkin ajan mittaan, joten valitsin sitten mielummin tuon, kuin jonkun "ruman" kukan, vaikkei ehkä selviytyisikään talven yli! 


Muutama muukin Annon tuote on meille päätynyt, mutta niistä vielä lisää myöhemmin! Mitäs sanotte näistä tyynynpäälisistä ja löytyykö teiltä Annoa?


6 kommenttia:

 1. Noita samoja tyynynpäällisiä katselin kanssa. Tarvittaisiin musta-valkoista olohuoneeseen. Kivalta näyttää uudet hankinnat teidän kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin halusin vähän jotain musta-valkoista ja noilla pienillä jutuillakin sai jo aika kivasti! Nuo tyynynpääliset oli musta tosi kivoja ja muutenkin Annolla on nyt paljon kivoja sisustusjuttuja!

   Poista
 2. Meilläkin on jo aika paljon annoa, juuri tyynyjen ja purkkien muodossa. Annon uusi mallisto on klassisen kiva yksinkertaisen tyylikkäällä otteella, on kyllä just eikä melkein makuuni. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin näistä annon jutuista kans, kuten ehkä meillä näkyi, niin annos on vähän joka puolella :)

   Poista
 3. Oij, ihanalta näyttää, aikalailla mun tyylistä! :) Onko tuo musta "ritilä-kori" kanssa Kodin1:ltä vai mistä, just tota oon etsinyt vaikka kuinka pitkään! Minkä hintainen oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kori on ihan Ellokselta! Vähän saman tapainen kuin ne Ferm living korit! Itse haaveili siitä pitkään lehtikoriksi, mutta monesta paikkaa sopivan kokoiset oli loppunut, kun niitä nyt etsiskelin!

   Poista