6. lokakuuta 2013

Pohjanmaalla

Pikaiset viikonloppu moikat taas täältä hulinan keskeltä. Emilian toivuttua vauvarokostaan, mummu tuli meille jo keskiviikkona loppuviikoksi kyläilemään, joten touhua täällä on taas riittänyt!
 Yritän palailla tässä piakkoin ja vähän paremmin taas kuulumisten merkeissä, mutta tässä nyt ainakin muutamia kuvia vielä toissaviikonlopulta, kun olimme minun mummoni syntymäpäivillä pohjanmaalla.


Muutaman kuvan ehdin mummolan pihassa ottaa, vaikka neidillä tahtoi olla taas "kiire" :) Omakotitalon pihassa on vielä vanha punainen rakennus, jossa on kesäisin käytössä oleva ulkosauna sekä autotalli, puuliiteri ja varastoja. Vaikka naapurustossa onkin vähän uudempaakin asutusta eikä mummonikaan tiilitalo ihan vanhimmasta päästä ole, niin pihaan ajaessa tuo punainen vanhempi rakennus tuo todella mummolan tuntua!Mutta tällaiset pikaiset terkut nyt tällä kertaa ja ensi viikolla pitäisi täälläkin vähän rauhoittua, joten ehkä ehdin taas paremmin laitella kuulumisia. 

Tuntuu, että heti kun täällä blogissa on viikokin verran hiljaisempaa, niin postausaiheita ja kuviakin on kameraan ehtinyt jo kertyä jonoksi asti. 

Mutta nyt vielä mukavaa loppu viikonloppua kaikille, me suuntaamme pienelle Sunnuntai kävelylle ja ehkä vielä kaupunkiin muutamat syksyhankinnat vielä mielessä! :)

2 kommenttia: