15. lokakuuta 2013

Olohuoneen uudistuksia

Syksyn mittaan ollaan tehty joitain uusia sisustushankintoja ja pieniä muutoksia kotiin, muun muassa omalta haavelistaltani joitain juttuja toteuttaen.


Ihastuin tuohon Iittalan Sarjaton astiasarjaan, joita aiemminkin näkyi täällä blogissani ja nyt pienellä alennuksella pääsin hankkimaan vähän täydennystä.


Pähkinöitä ja rusinoita olen yrittänyt pitää nyt tarjolla ja nekös kyllä maistuukin. Mulla tulee aina ihan hirveä himo noihin Cashew pähkinöihin ja parasta ne on öljyssä paistettuna salaatin kanssa. Voi nam, mitä herkkua! 

Kaikenlaisia herkkuja on tullut syötyä kyllä vähän liiaksikin ja niitä olen vähän yrittänyt vaihtaa edes noihin pähkinöihin! Vaikka omat leipomukset ei varmaan tule kyllä sen enempää vähenemään, mutta päätin kuitenkin, että jos itse näen sen vaivan, että leivon jotain sellaista mitä tekee mieli, niin ehkä saan niillä vähän herkutellakin :) Vai mitä olette mieltä?Muutama juttu tosiaan on siltä sisustuslistalta jo hankittukin ja valaisin puoleen oli ensimmäisenä tarvetta. Tuon General-valaisimen sain puoleen hintaan, joten vähän arvokkaampi hinta ei niin kirpaissut, mutta pienen muutoksen jouduin silti valaisimen kanssa vielä tekemään. Valaisimen oma varjostin oli nimittäin aika iso sekä varjostin oli vähän sellainen luonnonvalkoisen värinen. Pentikiltä ostin tuohon meidän pöydälle sopivamman kokoisen varjostimen, joka on myös ihan vitivalkoinen ja sopii mielestäni paljon paremmin.


 Sohvan vieressä oleva nurkka on ollut aina vähän sellainen paikka, mihin on raijattu aina kodistamme kaikki ylimääräiset huonekalut tai millä ei ole ollut oikein kunnon paikkaa. Mitään isompaa tietokonepöytää en ole halunnut, eikä tuohon mahtuisikaan, mutta jokin laskutila tietokoneelle kuitenkin tarvittiin. Lipasto on mielestäni paljon parempi ratkaisu kuin muutama korkea hyllykkö, jotka siinä ovat olleet!

Myöskään sohvan omaa rahia ei olla oikein tuossa sohvan jatkeena käytetty, mutta tuon tarjottimen kanssa siihen sai aika kivan pikku pöydän ja tuo onkin nyt mun pieni "tietokonenurkkaus", silloin kun pääsen siihen iltaisin oikein lysähtämään :D

Vähän on vielä seinillä tyhjän näköistä , mutta ainakin ne pallovalot voisi ehkä tuohon nurkkaan ostaa roikkumaan. Ja, se tauluhylly on edelleen toteutuksen alla :)Miltäs teistä näyttää?

6 kommenttia:

 1. Hehee, mulla on kans luonnoksissa odottamassa postaus missä on talja ja tarjotin sohvalla :D! Mut tosi ihanalta teillä näyttää! Just niin raikasta ja ihanaa, kun miltä säkin vaikutat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, ja mulla odottaa Emilian huoneen sisustus postaus:) vielä en ehtinyt siihen teidän minean huoneeseen kommentoida, mutta tosi kivalta näytti sekin:)

   Poista
 2. Oi kun ihanan näköistä! :) Hienosti sopii tuohon nurkkaan tuo lipasto tietokoneen kera !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt Se on kyllä paljon parempi kuin ennen, sillä on joku käyttötarkoitus, eikä läppärikään pyöri aina missä sattuu:) ja sen saa näppärästi tohon sohvalle syliin!

   Poista