21. lokakuuta 2013

Happy Monday

 Mukavaa maanantaita ja viikon alkua!
Reilu viikko sitten tilailin Happy Mondaylta muutamia leivonta- ja askartelujuttuja meille, kun entiset alkoivat olemaan loppumassa.Happy Mondayn verkkokaupasta olen tilannut ennenkin ja palvelu siellä on ollut aina erittäin hyvää ja nopeaa. Meillä on ollut varmaan aika monillekin tuttuja paperipillejä ja muffinsivuokia ja niitä tarvittiin tälläkin kertaa :) Lisäksi katselin kaupasta erilaisia teippejä, joilla voisi tehdä vaikka mitä koristeita ja askartelujuttuja ja päädyin testaamaan tuollaista vaaleanpunaista pitsiteippiä. 
Meillä on aiemmin ollut Happy Mondaylta sellaisia muffinsivuokia, joissa on sisäpuolella vahapinta ja ne ovat olleet ihan parhaita muffinsivuokia, kun niihin ei jää taikina kiinni. Itse olen käyttänyt muffinsivuokia myös kaikenlaisten muiden pienten leivosten esillepanoon, onhan nuo kauniita jo muutenkin. Nyt tilasin noita raidallisia, jotka on ihan pahvisia ja niissä ei ole sitä vahapintaa, mutta nämä otinkin meille juuri pienten tarjottavien "koristekupeiksi".

Viime viikolla leivoimmekin Emilian kanssa yhdessä muutamia tryffeleitä ja meillä oli kyllä niin hauskaa niitä tehdessä, että täytyy laittaa siitäkin vielä muutamia kuvia myöhemmin :)
 Mutta sitä ennen olisi teille tiedossa jotain mukavaa pienen arvonnan merkeissä, kuten jo viime postauksessa vähän lupailin :)

Jokin aika sitten sain ilokseni huomata, että teitä lukijoita on tullut jo yli 100 ja halusinkin järjestää teille pienen arvonnan sen kunniaksi! Ihan mieletöntä, että teitä onkin jo noin paljon, sillä tästä on tullut itselleni yksi rakkaimmista harrastuksista ja ilman teitä lukijoita ja ihania kommenttejanne tämä olisi aika tylsää! :) 

Lena laittoikin meille Happy Mondaylta muutamia kivoja juttuja, jotka arvon nyt teidän lukijoiden kesken! Ajattelin tehdä näistä kaksi arvontapalkintoa, joten muistathan mainita kommentissa kumman arvontapalkinnon haluaisit! (Jos et ole maininnut haluatko ensimmäisen kuvan vai toisen kuvan tuotteet, niin arvon sen itse!)
Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tähän postaukseen ja tällä kertaa arvonta on tarkoitettu vain kirjautuneille lukijoilleni (huom. myös arvonnan aikana voit liittyä lukijaksi) ja kaikki saavat yhden arvan. Arvonta aikaa on sunnuntaihin 27.10. klo 24 asti!

Mielelläni kuulisin myös teidän kommentteja siitä, mistä pidät blogissani tai mitkä jutut kiinnostavat eniten. Myös toivepostauksia saa esittää! :) 

 Onnea arvontaan! <3

11 kommenttia:

 1. Mukana tavoittelemassa setti nro 1:tä. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana arvonta! Mua kiinnostaisi ekan kuvan jutut :)

  VastaaPoista
 3. Mä pidän sun postauksista! Touhut tyttöjen kanssa, lastenvaatteet, sisustus, jatka samaan malliin. :)
  Arvonnassa havittelen kakkospalkintoa! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tää sun blogi postaus postauksen jälkeen :)
  Mulle ja meille kelpais ihan kumpi tahansa palkinto, mutta ehkäpä tuo kakkospalkinto olis vielä vähän enempi meijän juttu... :)

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa ja setti nro. 2 kiinnostaisi. Lastenvaatteet, sisustusjutut ja kauniit kuvat, ne on sinun juttu ja niitä on kiva seurata :)

  VastaaPoista
 6. Tyttöjen touhut, arki ja vaatteet kiinnostavat. Mukana arvonnassa tavoittelemassa settiä nro 1 :)

  VastaaPoista
 7. Ekan kuvan palkinto kiinnostaisi ja sun blogissa teidän arki ja tyttöjen vaatteet

  VastaaPoista
 8. Setti nro 1 kiinnoistais! ;)

  Hieno blogi! Ja Hauska Maanantaista saa kivoja lahjoja varsin nyt jouluaikoihin!

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa ja setti nro: 1 kiinnostaisi mua :)

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa ja setti nro.2 olisi mieleinen. Sun blogi on hyvä just tällaisena:)

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa ja setti nro: 1 olisi mieleinen :)

  VastaaPoista