24. syyskuuta 2013

Rose & Blue - Pomp de Luxilta

Tässäpä olisi meidän ensimmäinen osa Pomp de Luxia. Vaatteet on toki päässeet jo käyttöön, mutta ajattelin parempia sovitus tai "in action" kuvia laittaa, kun ehdin parempia kuviakin ottamaan. Nyt on ollut viikonloppu taas täynnä touhua, kun olimme pohjanmaalla mummoni syntymäpäivillä, joten vielä en ole ehtinyt kaikkia kuvata!

Mutta tässä kuitenkin vähän jo esimakua meidän ensimmäisestä (eikä varmasti viimeisestä) tämän syksyn paketista. Alunperin, ennen kuin mallistoa olin livenä vielä nähnyt, ajattelin että tänä syksynä meidän väreiksi valikoituu tuo kaunis rosen ja harmaan sävy. Avoimilla ovilla vaatteita hypistellessäni myös tuo sininen näytti kauniilta yhdistettynä hieman murrettuun vaaleanpunaiseen ja niinpä ainakin tässä ekassa paketissa kaikki saapuikin meille noissa kahdessa värissä. 


Yritin ottaa meille vain ne tarpeellisimmat, sillä tiedän, että alesta viimeistään tulen yhden jos toisenkin tilauksen vielä tekemään, josta sitten yleensä tuleekin otettua vähän jemmaankin vaatetta. Koska Liljalle myöskään pienin 80cm koko on vielä liian suuri, niin tällä kertaa otin vielä vain Emilialle syksyyn vaatetta ja alesta sitten poimitaan vielä varmasti molemmille jotain kevätpuolellekin :) Ja varmaan sanomattakin selvää, että tilattavaa jäi kyllä vielä seuraavaankin kertaan! :)Varmaan kaikkein huutavin pula meillä oli kesän jälkeen Emilialle taas pitkähihaisista- ja lahkeisista pyjamista ja monelta olinkin kuullut jo Pompin yökkäreistä oikeastaan vain pelkkää hyvää, joten ensimmäinen lähti meilläkin heti tilaukseen!


Ihastuin etenkin tuohon kuosiin jo heti ensisilmäyksellä ja malli oli minusta myös todella kiva. Emilialle on oikeastaan kivempi pukea jo tällainen, missä on housut ja paita erikseen, mutta myös koko yökkäri olisi Liljalle kiva pienemmässä koossa. 
Emilialle otin tästä koon 98cm, mikä on vielä hieman reilu, mutta tässä mallissa se ei oikeastaan mitenkään haittaa. Yöpaita saakin olla vähän iso ja menee pidempään sitten käytössä taas :) Lahkeensuissa on hyvät resorit, joten vähän pitkät housutkaan ei haittaa ja vyötärö näissä on oikeastaan aika sopiva Emilialle. Paita saa myös olla vähän pitkä, lämmittää myös paremmin, kun ei heti ole nousemassa korviin :)


 Tästä kuosistahan oli myös bodyt, jotka täytyy Liljalle vielä alesta napata, jos suinkin vaan sinne jää. 

Nämä bodyt olikin oikeastaan ainoat, jotka tilasin Liljalle nyt, mutta toisessa bodyssa huomasin toisen hihan olevan lähes 5cm lyhyempi, joten lähti reklamaationa takaisin. Ja koska Liljalle ei nyt tosiaan vielä ihan sitä tarvetta näille ole, niin päätyvät sitten vielä alelistalle.Seuraavassa postauksessa jatketaan vielä pompeilla ja kurkistus vähän rennompaan menoon :)

Onko muilla kokemusta Pompin yökkäreistä, miten ovat kestäneet käytössä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti