28. elokuuta 2013

Syntymäpäivän touhut Peukkulassa!

Eilen Emilian 2-vuotispäivää juhlistettiin ihan oman perheen kesken ja yritimme keksiä sellaista tekemista, mikä Emilialle olisi mielekästä! Ja jos Emilialta kysyy niin neiti luettelee: pomppulinnaan, liukumäkeen, keinumaan, hiekkalaatikolle... 


Pomppulinna taitaakin meidän kaksi-vuotiaalle olla kaikkein mieleisin, minne haluaisi mennä harvasepäivä, joten Peukkulaan suunnattiin päiväksi!Pomppulinnassa vietettiinkin suurinosa ajasta ja neiti kävi laskemassa liukumäen oikeasti varmaan lähemmäs sata kertaa! Aina vaan uudelleen ja tällä kertaa uskalsi jo itse laskea liukumäen, kun pääsi vauhtiin. Ensimmäisessä laskussa piti vielä mennä vähän henkiseksi tueksi ottamaan vastaan, mutta pian laskikin jo itse täyttäpäätä!
Minun ystävä sattui tyttärensä kanssa tulemaan hieman meitä myöhemmin myös Peukkulaan päiväksi ja olikin kivaa, kun tytöt touhusivat välillä kahdestaan :) Meille sattui vielä aivan ihana aurinkoinen päivä, mutta näin loppukesästä tuolla oli aika vähän enää ihmisiä. Välillä käytiin sisällä jätskillä ja päästiin testaamaan sisäleikkipuistokin!
 Ensi kesänä pääseekin sitten molemmat tytöt tuolla touhuamaan tai ainakin sisällä näytti joitain sellaisia juttuja olevan, missä Liljakin voisi jo ensi kesänä olla.

Ehkä talven aikana täytyy käydä myös HopLoppi testaamassa, sielläkään ei olla vielä käytykään, kun ollaan sitä vähän säästeltykin syksymmälle sateisempien kelien viihdykkeeksi! :)
Hauskaa Emilialla taisi ainakin olla, eikä 2-vuotias tuon kummempaa vielä tarvinnutkaan, kun pomppulinnaan pääsi! Neiti oli vielä illallakin niin täpinöissään, että sängystäkin kuului vielä höpinää pomppulinnoista, tunnelista ja pallomerestä!

4 kommenttia:

 1. Onnittelut Emilialle! :)
  Tuossa meidän lähistöllä olevassa sisäleikkipuistossa on pomppulinna, mutta Eevi ei ole ikinä uskaltanut mennä sinne! :D
  Se pitää sellaista suhinaa, kun ilma kiertää ja Eevi vissiin on sitä ääntä pelännyt. Eli eipä Annikaan sinne sitten ole mennyt! :) Hassuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teidän tyttöjä, ihania! :) Emilia viime kerralla jännitti liukumäkeä, mutta nyt tosiaan uskalsi sitten laskea! Emilia kesällä pelkäsi vähän myös yhden kerrostalon pihan vierustaa ja laittoi aina kädet korville! Ihmeteltiin sitä ensin, mutta sitten selvisi että siellä oli joku pyykkitupa/kuivaushuone ja jotkut ilmastointiluukut juuri sillä seinällä, josta kuului myös aikamoinen humina! Kierrettiin sitten se vähän kauempaa, kun siellä päin oltiin :)
   Kiitos vielä onnitteluistakin! :)

   Poista
 2. Oli kyllä kiva törmätä teihin tuolla! :) Ja kyllä se pomppulinna taitaa olla Taikankin suosikki, ja varmaan aika monen muunkin 2-vuotiaan... :) Varmasti kiva virallinen synttäripäivä Emilialla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, Emilia on puhunutkin nyt, kun kävi Taikan kanssa pomppulinnassa :) Juu, pomppulinna ja pallomeri taitaa olla aika hittejä, niihin kun ei ihan joka päivä pääse! :)

   Poista