21. elokuuta 2013

Muumivaipat ja tuotepaketin arvonta

Jokunen aika sitten sain mukavaa sähköpostia ja yhteistyöpyynnön Delipap Oy:lta, joka valmistaa muun muassa Suomalaiset Muumivaipat. Saimmekin testattavaksi tytöille sekä housu- ja teippivaippoja sekä vaipanvaihtoalustoja.


Muumivaipat ovat Suomalaisia vaippoja, joilla on myös pohjoismaiden ympäistömerkki. Vaipat ovat valmistettu mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaen, eikä niiden tuotannossa synny kaatopaikkajätettä ollenkaan, vaan jäte kierrätetään tai poltetaan energiaksi. Valmistuksessa käytetään vain vesivoimlla tuotettua sähköä, joilloin hiilidioksidipäästöjä ei synny. Myös Muumivaippojen pakkauspussit ovat biohajoavia. 

Muumivaipat on kehitettykin yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa ja ne ovat erittäin ihoystävällisiä. Vaipoissa käytetty selluloosa on klooritonta eivätkä vaipat sisällä muitakaan kemikaaleja, optisia kirkasteita tai hajusteita.

Meillä molempien tyttöjen iho on ollut hyvinkin herkkä ja kuiva, joten ainakin itse suosin mielelläni kotimaisuutta ja ihoystävällisyys on erityisen tärkeää vaippojen pitkäaikaisessa käytössä! Koska kertakäyttöisten vaippojen menekki on valtavan suuri, arvostan myös sitä, että vaipat valmistetaan kuitenkin mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaen!

Delipap Oy valmistaa myös muita hygieniatuotteita, kuten Helmi-tuotteet, joita pääsimme myös testaamaan. Helmi-tuotteet ovat valmistettu myös yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa ja ovat turvallisia myös herkälle iholle!


Sainkin mahdollisuuden arpoa myös teidän lukijoiden kesken yhden tuotepaketin, johon saa valita käytössä olevan vaippakoon. Arvontaan osallistut jättämällä kommentin ja selkeän nimimerkin tai sähköpostiosoitteen. Arvonta-aikaa on 28.8. asti.


Onnea kaikille arvontaan!

21 kommenttia:

 1. Mukana! Me ollaan kokeiltu varmaan kaikki muut vaippamerkit läpi, mut ei Muumeja. Toivotaan, että arpaonni suosii, vaikka vaipoista olisikin tarkoitus pikku hiljaa luopua.

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa, tulevalle vauvalle vaippoja tarvii varmasti pitkän aikaa :)

  tittin_elamaa at luukku.com

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonassa :) On kyllä hyvä, että on kotimainenkin vaippamerkki olemassa!

  VastaaPoista
 4. Mukana. Muumivaipat meillä käytössä.joten oikein hyvä palkinto olis.
  Kirmiina@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Täällä vaippoja kuluu joten mukana ollaan.:)

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa! Isompi käyttää enää vähänlaisesti vaippoja mutta pian syntyvä vauva sitten senkin edestä. Olisi mukava kokeilla jotain uutta :)

  VastaaPoista
 7. Osallistun arvontaan:) Vauva vielä mahassa,mutta kohta pitäisi syntyä..Muumivaipat varmasti hyvä valinta juuri kotimaisuuden puolesta!

  Terkuin Vipsu (vipsu81@gmail.com)

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa. Meillä ei vielä olekaan ollut muumivaippoja käytössä ;)

  SANNA S.

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnasssa. sari.k-@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Mäkin voisin tähän arvontaan osallistua; kaikki muut vaippamerkit on jo kokeiltu/käytössä, mutta ei Muumeja! Oliskohan ne sitten niitä parhaita vaippoja... :)

  VastaaPoista
 11. mukana arvonnassa :) juuri siiryttiin muumivaippoihin :) aivan ihania !
  Laura.kapanen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 12. Meillä ei muita kertavaippoja olla käytettykään kuin Muumeja! Suurin plussa kotimaisuudesta!
  Satunnaisesti on ollut pakko ostaa joitain muita (kaikissa pikkukaupoissa ei Muumeja ole) ja hyi yäk muut vaipat HAISEE mun mielestä! :) Eikä ole meillä pitänytkään niin hyvin!
  Meillä alkaa vaippailut olemaan mennyttä elämää, Annilla enää nukkuvaippa käytössä. :)

  VastaaPoista
 13. Ehdottomasti mukana arvonnassa ! :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Voi onpas hyödyllinen arvonta, mukana ollaan :) annehk@netti.fi
  -Anne

  VastaaPoista
 15. Mukana arvonnassa, satunnaisesti on käytetty Muumeja ja on ollut minusta ihan yhtä hyviä kuin nuo johtavammatkin vaippamerkit. Meillä kaksi vaippaikäistä, sylivauva ja juuri 2 v täyttänyt, joten tarpeeseen tulisi.

  VastaaPoista
 16. Mukana arvonnassa. Muumin housuvaipat voisin testaa tytölle :)

  -Sini (rantasini@gmail.com)

  VastaaPoista
 17. Mukana :) jenny-94@hotmail.com

  VastaaPoista