3. elokuuta 2013

Mäki-Matin perhepuistossa

Alkuviikosta lähdimme Emilian kanssa kahdestaan käymään Mäki-Matin perhepuistossa! Tänä kesänä kävimme tuolla vasta ensimmäistä kertaa, vaikka koko kesän ajan on tuonnekin pitänyt mennä leikkimään. Jotenkin sitä on vaan aina sitä jotain tekemistä!Leikkipuistot kuuluu kyllä ihan meidän melkeinpä jokapäiväiseen arkeen tai vähintään käydään tuossa meidän oman pihan keinuissa ja hiekkalaatikolla touhuamassa, jos kotona ollaan. 


Meidän tuosta lähistöltä on sellainen pienempi leikkipuisto ollut kiinni juhannuksen jälkeen ja sitä ollaan kunnostamassa ja uusimassa vähän isommaksi puistoksi! Kiva kun saadaankin siihen uusi leikkikenttä, kunhan se elokuun aikana vielä valmistuu! Tässä lähistöllä on onneksi pari muuta pientä puistoa, mihin ollaan sitten pyöräilty, joko Emilia omalla pyörällään tai tarakalla istuen :)


Mukavaa vaihtelua kuitenkin noihin meidän samoihin leikkipaikkoihin saatiin, ne kun tosiaan on koluttu jo aika moneen kertaan tänäkin kesänä! Ja tekemistäkin oli vähän enemmän, vaikka samat liukumäet ja keinut ne tuollakin kiinnostivat :)Kiva oli päästä pitkästä aikaa ihan myös Emilian kanssa kahdestaan, jolloin sain antaa kaiken huomioni vain hänelle! Vaikka Lilja usein vain nukkuukin vaunuissa meidän puistoilujen ajan, niin silti vaunujakin on "vahdittava" siinä samalla tai isommissa paikoissa en ihan niin suoraan pääse Emilian perään juoksemaan, vaikka liukumäkeen! 

Tuolla oli myös aika paljon porukkaa ja paljon tietenkin lapsia, mikä tietenkin aina Emiliaa kiinnostaa! Emilialle löysin nuo aika ihanat aurinkolasit Hm:ltä, hieman on ison näköiset, mutta niin suloinen! <3 Itse ehdin jo meidän Muumimaailman reissun jälkeen säikähtää, että olin jättänyt omat aurinkolasini silloin Naantaliin aamiaisella kahvilan pöydälle, kun sen jälkeen ne ovat olleet hukassa! Eilen kuitenkin vanhemmillani käydessä, äitini kysäisi oliko aurinkolasini jääneet hänen laukkuun, kun sieltä yhdet ylimääräiset löytyi :) Onneksi löytyi vaikka ovatkin vain tuollaiset muutaman euron markettilasit, mutta juuri että olen ihan mestari jättämään/hukkaamaan tavaroita, en sen kalliimpia raaski ostaakaan :)

Korallin väriset shortsit löysin Mangosta puoleen hintaan ja niistä on tullut aurinkoisina päivinä ihan mun ykkös suosikki! Noita saa olla kyllä vaan koko ajan silittämässä, kun lahkeet ryppyyntyvät niin helposti, varsinkin Emilian kanssa vähän vauhdikkaammassa menossa :) Pellava on kyllä materiaalina ihanan vilpoista!


Kyllä muuten on mennyt vauhdilla tämä kesä, mutta onneksi on vielä koko elokuu jäljellä!

8 kommenttia:

 1. Mekin käytiin Eevin kanssa pariin otteeseen kaupungilla ja kahvilassa viime viikolla, ihan kahdestaan. Kyllä hän selvästi nauttii kun saa kaiken huomion, vaikka ovatkin siskon kanssa hyvät kaverit. :)
  Annilla on nuo samanlaiset aurinkolasit, ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kaksinkeskinen aika tärkeää välillä noille lapsillekin, kun saa sitä omaa huomiota!
   Minustakin nuo lasit on aika kivat! :)

   Poista
 2. oon hukannut jo kahdet lasten julbot ;) ei ärsytä ei..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi mäkin oon hukannu omiani vaikka kuinka monet.. Joka kesä on ostettava ainakin yhdet uudet! Koskahan sitä oppisi hukkaamasta tai jättämästä tavaroita jonnekin! :)

   Poista
 3. Me ollaan pari kertaa käyty Mäkimatin perhepuistossa, kiva paikka! Vaikka meilläkin neitiä kiinnostaa samat asiat siellä kuin "kotipuistossakin".

  Ihanat aurinkolasit teidän pikku neidillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emilian ykkös jutut oli myös tuolla liukumäestä laskeminen, niin kuin kotipuistoissakin. Mutta löytyi sieltä muutakin touhuamista vähän erilailla ja sai juosta vähän isommassa puistossa!

   Poista
 4. Meijänkin on pitänyt tuolla Mäki-Matin leikkipuistossa käydä, mutta ei olla vieläkään saatu aikaiseksi, kun on niin monta paikkaa aina valittavana ;) Taikalla on kans noi samat aurinkolasit, ne ostin tosin jo joskus keväällä, on ollut tosi kivat ja hyvät; ei aina tarvi olla mitään luksus-tavaraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teilläkin on nuo lasit, ei ehkä yllätä mua enää että on taas samoja juttuja :)
   Mekin ehdittiin tuonne vasta nyt vaikka on myös pitänyt koko kesän ajan käydä. Kesällä vaan on niin paljon kaikkea kivaa tekemistä :)

   Poista