27. elokuuta 2013

Juhlahumua

Meillä on elokuu ollut juhlia täynnä lähes jokaiselle viikonlopulle, kun aivan alkukuusta aloitettiin ensin äitini syntymäpäivillä ja kahtena edellisenä viikonloppuna pääsimme viettämään ystäviemme häitä!

Mieheni ystävien häät oli hieman rennommat juhlat sellaisessa vanhassa kartanossa, jossa hääpari juhlavieraineen myös yöpyi! Pääsimmekin mieheni kanssa aivan kahdestaan ( reilusti yli puoleen vuoteen!!) lähtemään juhliin, kun vanhempani tulivat hakemaan tyttöjä mummilaan leikkimään! Liljankin onneksi voi jo hetkeksi jättää hoitoon, kun soseet on alkaneet maistua, mutta maito ei oikein pullosta niin hyvin maistu, joten tulimme kuitenkin tyttöjen nukkumaanmenoaikaan jo kotiin! Enkä Liljaa vielä yöksi hoitoon hennoisi kyllä jättääkään!
Viime viikonloppuna lähdimmekin sitten koko perhe minun ystävieni häihin, jotka olivat hieman isommat häät ja vietettiinkin meiltä noin tunnin ajomatkan päässä. Heidän nuorempi tyttö on Emiliaa vain parisen kuukautta vanhempi ja myös heidän tytöillä on puolentoista vuoden ikäero. Lapsia heidän häissä olikin aika paljon ja heidät oli huomioitukin siellä erittäin hyvin ja sainkin yhden kivan vinkin, mitä ajattelin hyödyntää myös tulevilla Emilian synttäreillä!Molemmista häistä mulla jäi kamera autoon, kun en sitä viitsinyt kantaa mukanani ja hääparista muutaman kuvan napsin vain puhelimellani! Nämä kuvat ehdittiin ottaa vielä ennen kotimatkaa juhlista lähdettyämme.Tänään meillä olikin sitten aihetta myös omiinkin juhliin, kun meidän isompi pikkuneiti täytti tänään tasan 2-vuotta.Tulevana viikonloppuna onkin sitten synttärijuhlat tiedossa ja loppuviikko meneekin varmaan aikalailla siivoillessa ja leipoessa :)


Muutamia synttärikoristeita ollaan alkuviikosta vähän jo väkerreltykin ja käyty ostamassa muutamia koristeita myös tarjoiluja varten :)

Prismasta löysin nuo ihanat perhos valot jokunen aika sitten jo Emilian huoneeseen, mutta ajattelin laittaa ne synttäreille myös koristeeksi! Siitä saatiinkin juhliin aika kiva perhos- ja väriteema!Huomenna luvassa tämän päivän synttäritouhuja ja muistakaanhan myös osallistua Muumi-tuotepaketin arvontaan vielä huomisen aikana!

1 kommentti:

  1. Oij oij, aivan ihania, hempeitä synttärikoristeita! <3

    VastaaPoista