26. heinäkuuta 2013

Muumi-fani

Jollette nyt ihan kyllästy noihin meidän reissukuviin, niin palataanpas välillä vähän kuulumistenkin pariin :)Reissun jälkeen Emilialle nousi tosiaan kuume seuraavana päivä ja muutaman päivän sairasteli, kunnes me muutkin tulimme kipeiksi! 

Kovin kummoisia siis kuluneen viikon aika ei olla päästy tekemään, mutta vähitellen ollaan toipumaan päin ja flunssat selätetty. Yskää ja köhää on vielä kaikilla ja itselläni oli vasta eilen ensimmäinen kuumeeton päivä. Isi ja Lilja taisivat kuumeelta välttyä, mutta kyllä tuota pienintäkin nuhanenää on inhottava katsella, kun ilma ei meinaa kiertää varsinkaan syödessä!


Eilen Liljalla olisikin ollut 5kk neuvola ja rokotteet, mutta jouduimme sitä vielä vähän siirtämään juuri flunssan vuoksi. 

Enemmän Liljan touhuista voisin kirjoitella taas neuvolan jälkeen, mutta tuo pikku mönkijä on alkanut jo kääntymään kellonviisarin suuntaisesti leluja havitellessaan ja jotenkin saa itsensä möngittyä jo pois leikkimatoltakin.


Muumit on meillä tällä hetkellä aikamoinen hitti ja nyt kipeänä ollessa niitä tuli katseltuakin ehkä turhankin monta kertaa. 


Vähän kuitenkin meidän reissuun palatakseni, Meidän muumi-fani sai Muumimaailmasta tuliaisiksi oman Niiskuneidin, joka onkin Emilian lemppari. Niiskuneiti kainalossa on käyty nukkumaan ja sitä on riepotettu kädessä joka paikkaan. Välillä jos se onkin unohtunut jonnekin, tulee Emilia sanomaan "Missä se Niiksuneiti? Etsitään se Niiksuneiti!"


Lilja sai laivalta tuliaisiksi uuden Lyndmyr of Sweden tutin! Aika suloinen :)Toivottavasti huomenna aletaan olemaan jo paremmassa kunnossa, että päästän taas vähän paremmin ulkoilemaankin!

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia neideistä :) Pikaisia paranemisia teille!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista! Täällä nuha jo selätetty, mutta neuvola siirtyi kanssa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin onneksi jo kuumeet selätetty, pientä köhää ja nuhaa vielä kaikilla, mutta se ei menoa haittaa :)

   Poista
 3. Teillä on kyllä niin suloiset tytöt, ihania kuvia! Pikaista paranemista. :)

  VastaaPoista
 4. Voi teitä niiskuneitejä! Täältäkin löytyy yksi niiskuttaja. Toivottavasti flunssat on jo kohta takana päin.

  VastaaPoista