4. kesäkuuta 2013

Talviturkit heitetty!

Alkuviikosta kävimme vanhempieni kanssa iltasella kävelemässä tuossa meidän lähirannalla, kun näitä aurinkoisia päiviä on nyt riittänyt. Ranta on ollut lähes joka päivä aivan täynnä ja monet siellä polskivat järvessä jo täyttä päätä!

Emilia olisi ollut myös menossa jo heti järveen, eikä edes hiekkaleikit kauan kiinnostaneet, joten kävimme vähän kokeilemassa vettä.. Mutta eihän tuo meidän vesipeto vain rannassa tyytynyt kahlailemaan, joten vaari juoksi meiltä hakemaan vielä uikkarit, jotta päästiin kunnolla uimaan :) Onneksi tuo matka meille ei hirmuisen pitkä ole, niin kesälläkin rannalta pääsee nopeasti kotiinkin!Ja sinne jäi järveen sekä Emilian että äidin talviturkit! 

Enpä muista koska viimeksi olisin näin aikaisin käynyt järvessä uimassa, mutta yllättävän lämmintä vesi kuitenkin oli ehkä noin puolen tunnin rantavedessä kahlailun jälkeen :) Yleensä kuitenkin uskaltaudun uimaan vasta heinäkuussa, jos silloinkaan!

Tänään kävimme Emilian kanssa kahdestaan aamupäivästä kaupungilla ja päivällä pöyräiltiin vielä uudestaan rantaan polskimaan, ennen kuin suunnattiin ystävän ja hänen tytön kanssa puistoon leikkimään! 


Onko muut vielä ehtinyt heittää talviturkkejaan?

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!

  Eilen tuli heitettyä itsekin talviturkki, tytöt jo jokin aika sitten :) Ihanaa kun on kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset yleensä on vähän rohkeampia kuin me aikuiset! Muistan kun pienenä tuli itsekin heitettyä talviturkit joskus jopa äitienpäivänä!
   Mutta ihanaa tosiaan, kun on kesä ja nyt jo ollut näin lämmintä! :)

   Poista
 2. No me käytiin kans tänään uimassa, ja nyt olen itsekin sit talviturkin heittänyt! Pari tuntia Taikan kanssa polskittiin ja uskalsi syväänkin veteen tulla sylissä :) Eikä muuten ihan keritty sen kamalan kaatosateen ja ukkosen alta pois, tuli kiire :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva, ja mukava että Taikakin viihtyi uimassa! Me meinattiin tänään myös mennä rantaan (emilian päikkäreiden jälkeen, jotka nukkuikin tänään aika hyvin!) mutta alkoikin aika äkkiä sillon iltapäivällä ukostaa.. Aikamoinen ukkoskuuro olikin, onneks teiltäkään ei ole hirmuisen pitkä matka kotiin rannasta!

   Poista