13. kesäkuuta 2013

Crocs vinkki

Eilen vietimme mukavan päivän Ysitien Lemmikkieläinpuistossa ja illalla meidän ystäväperhe tuli vielä kyläilemään heidän ihanan tytön kanssa, joka on Emilian kanssa samanikäinen. Tyttöjen leikkejä on aina mukava seurailla, kun ovat niin samanikäisiä- ja kokoisia ja tytöt välillä jo touhuavat jotain yhdessäkin! Välillä toinen pitää kädestä kiinni tai antavat leluja toinen toiselleen!


 Tuolta Lemmikkieläinpuistosta laitan kuvia vielä myöhemmin, mutta tässä muutama kuva viime viikolta, kun suuntasimme taas rannalle uimaan ja takaisin tullessa kerättiin parvekkeelle pieni kukkakimppukin.


Itselleni olen etsiskellyt rannalle kevyitä sandaaleja, jotka olisi helppo sujauttaa jalkaan, eikä rantahietikossa tarvitsisi varoa niiden kastumistakaan. Kesällä tulee paljon vietettyä aikaa Emilian kanssa myös hiekkalaatikon reunalla, joten Crocsin tyylikkäät sandaalit sopivat molempiin puuhiin täydellisesti! 

Halusin joko tummansiniset tai valkoiset sandaalit ja päädyinkin noihin tummansinisiin, sillä ajattelin noissa käyttötarkoituksissa sen olevan ehkä hieman parempi värivaihtoehto likaantumisen kannalta.

. Crocsilla on 16.6. asti kaikki naisten kengät -15% alennuksessa ja itselleni napparin nuo Jayna-balleriinat, jotka malliltaan ovat kauniin sirot. Itse sain tilauksesta vielä 30% alennuksen, joten kauan näiden napsuttelua ostoskoriin ei tarvinnut miettiä! Laatukin Crocsilla on aina ollut mielestäni hyvää ja ennen kaikkea kengät ovat mukavat jalassa!

Vinkiksi myös, jos joku on Tampereella päin liikkeellä, Crocs järjestää siellä varstomyyjäiset tänään ja perjantaina, jossa tarjolla on poistuvia malleja ja mallikappaleita superedullisin hinnoin! 


Alkuvvikosta meillä oli kaikennäköistä pientä ohjelmaa, mutta illalla tai viimeistään huomenna lupaan arpoa vielä NopsuPopsu pipon voittajan!

Mutta sitä ennen käykäähän kurkkaamassa vielä kenkävalikoimia täältä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti