29. toukokuuta 2013

Vesipedon vesileikkejä

Joku aika sitten kirjoittelin meidän arkikuulumisia ja viikonloppuna ja alkuviikostakin ollaan ehditty tekemään jo vaikka mitä! Arki on kyllä välillä aikamoista hullunmyllyä, varsinkin kun luonteeltaankin on vielä sellainen, että aina pitäisi tehdä jotain ja mielessä pyörii aina jotain pieniä projekteja tai muuta touhua ihan sen normaalin lapsiperheen arjen lisäksikin! 

Tännekin olisi niin paljon kirjoitettavaa ja välillä tuntuu, etten edes muista mitä edellisenä päivänä on tapahtunut ja kirjoittelen tännekin monta kertaa samoista asioista! Välillä tosiaan tuntuu, että lähimuisti pätkii, kun pyörittää arkea kahden pienen kanssa, mutta juuri siksikin haluan tänne mahdollisimman paljon kirjoitella, jotta edes sitten joskus muistaisin, mitä kaikkea sitä on lasten kanssa touhuttu :) Koittakaa siis kestää, jos joudutte välillä lukemaan samoja juttuja kahteen kertaan, eikä kirjoituksenikaan aina ihan loogisemmasta päästä ole :) 


Viikonloppuna olimme tosiaan muutamana päivänä vanhempieni luona vähän ulkohommissa ja nauttimassa aurinkoisesta säästä. Emiliakin pääsi näillä helteillä pieneen uima-altaaseen leikkimään vesileikkejä :)


Tuo uima-allas ostettiin viime vuonna ja silloin se ei kovin montaa kertaa vielä päässyt käyttöön.. Melkeinpä on jo tänä keväänä ehditty polskia siinä enemmän kuin viime kesänä edes yhteensä :) Ihanan lämmintä on ollutkin ja tänäänkin lähdettiin iltapäivästä taas mummilaan uiskentelemaan :)


Taitaa Emiliastakin tulla samanlainen vesipeto, mitä itsekin olin pienenä ja nytkin olisi istunut altaassa vaikka kuinka kauan.. Lilja sen sijaan vielä köllötteli peiton päällä ja katseli taas isosiskon touhuja. Ja pienet unetkin maistui makoisasti!


Itse nautin, kun sai touhuta pihalla vapaasti, pestä terassikalusteita, leikkiä ja juosta Emilian kanssa, välillä omalla hiekkalaatikolla tehden hiekkakakkuja ja välillä taas katsella pienen polskimista altaassa!


Eilen kävimme katsomassa myös city-lampaita, jotka tosin oli piiloutunut aitauksessa keskemmälle puiden suojaan, joten aika pienet vilaukset niistä nähtiin. Jätskit tosin nautittiin aurinkoisessa säässä ja Emilialle luvattiinkin tulla lampaita katsomaan joku toinen päivä vielä uudelleen, kun kaikki eläimet häntä aina kiinnostaa.


Perjantaina onkin minun syntymäpäivät ja lauantaina ollaan lähdössä Etelä-Suomeen serkkuni valmistujaisiin ja ehkä matkalla pääsemme vilaisemaan jo veljeni ja hänen tyttöystävän uutta kotia muuttotouhujen lomassa :) 

Viikonloppua kohden siis jo taas paljon mukavaa tiedossa, mutta sitä ennen vielä sitä lupaamaani arvontaa ja välikausivaatetusta :)


3 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia! :) Täytyypäs meijänkin laittaa Taikalle tuo uima-allas takapihalle, tästä sun kirjoituksesta sen vasta muistin :-D
  Missä on city-lampaita, mekin halutaan mennä katsomaan niitä! Ollaan vaan heppoja käyty katsomassa siinä Muuramen K-kaupan vieressä.
  Teijän reissukesä alkaakin sitten viikonloppuna :)

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi sinulla! Liityin heti seurailemaan :)
  Niin ja kivoja kesäkuvia, toivotaan että saadaan nauttia näistä keleistä pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lueskelemaan ja toivottavasti tosiaan nuo aurinkoiset kelit jatkuu :)

   Poista