14. toukokuuta 2013

Äitini päivä!

Lauantaina vietimme tosiaan äitienpäivää minun vanhempieni sekä veljeni ja hänen tyttöystävänsä kanssa. Kävimme päivällä kaupungilla syömässä, jonka jälkeen tulimme vielä vanhempieni luokse herkuttelemaan jälkiruoilla.

Äidilleni veimme lahjaksi lisää muumimukeja hänen kokoelmaansa ja kaupasta haimme myös samanlaisia ruusuja, mitä itse sain :)


Emilia pääsi leikkimään taas kummitädin kanssa ja hauskaa taas oli! :) Emilia laskeskeli myös minun vanhalla helmitaululla...
 "Yksi, neljä, seipsemään!"

Käykäähän muuten kurkistamassa myös Miran blogia Kaapatut hetket & ikuistetut muistot. He ovat veljeni kanssa muuttamassa juuri omaan asuntoonsa ja blogissa onkin ihania sisustusideoita, matkustelua ja herkullista ruokaa.Mummi ja vaari ovat säilyttäneet osan meidän vanhoista leluista, joilla minä ja veljeni ollaan pienenä leikitty. Ransun olen saanut itse noin kaksi vuotiaana omalta mummolta ja papaltani ja se kulki pienenä minun matkassani aina mummolaan. Omasta lapsuudesta on niin hyviä muistoja ja toivoisinkin että voisin olla omille lapsilleni yhtä ihana äiti kuin oma äitini on ollut! <3


Tähän on muuten pakko vielä laittaa, kun Kultasiskoni blogissa oli aivan ihana lainaus, 
"Äidit luotiin, jotta enkeleilläkin olisi mahdollisuus vapaapäiviin." 


Luin tuon melkein kyynel silmäkulmassa, vaikka itselläni välillä imetyshormonit vähän herkistävätkin ja tunteet nousevat pintaan pienistäkin asioista. Tämä lainaus kuitenkin vaan niin sanotusti osui ja upposi, näin äitienpäivän jälkeen, jolloin muutenkin on tullut paljon mietittyä sitä kuinka onnellinen ja onnekas onkaan, kun on saanut nuo kaksi ihanaa murusta.


 Ja onhan tuo niin totta! Me äidit suojelemme lapsiamme silmät ja korvat tarkkoina, ettei mitään pahaa rakkaillemme tapahtuisi! 

5 kommenttia:

 1. Nyt on pakko kommentoida kun aina luen sun jutut, usein puhelimella ja siksi niin vaikea kommentoida. Ihania kuvia sulla ja ihanat tytöt :) Ollaan me onnekkaita kun saadaan olla kotona näiden kanssa ja kohta nauttia vielä kesästä.

  Innolla odotan mitä asuntorintamalla teillä tiedossa...

  Ihania aurinkoisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sama juttu, luen kans usein illalla muiden blogeja puhelimella tai muuten Lilja sylissä, joten mulla kans kommentointi jäänyt aika vähäiselle! Kiitos kuitenkin, kommentit kyllä ilahduttaa aina ja yritän itsekin välillä sitten kommentoida enemmän kun koneella olen :)
   Käsää odotellaan täälläkin ja nyt on kyllä ollut aivan ihania aurinkoisia päiviä. Aurinkoisia päiviä sinnekin! <3

   Poista
 2. Hih, siinä meidän nerokkaat mutta niin hauskat autoleikit meneillään, Lilja niin tarkkaavaisena seurailee touhuja! Semmoisen puuhevosen voisin kotiin ottaa, meni sillä ratsastaminen ihan urheilun puolelle! Terkut siis "Milalta" Emskulle ja ihanalle Liljalle. <3

  VastaaPoista
 3. Hauskat oli kyllä leikit ja Lilja tosiaan seurailee jo usein Emilian touhuja! :) Tuommonen keinuhevonen olis kiva sisutuselementti, mites ois teidän uuteen asuntoon? :) Sillä vois välillä vähän itsekin urheilla (kun odottelee jälkikasvua), hih :) Terkkuja "Milalle ja Marsullekin" sinne muuttolaatikoiden keskelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi keskitymme antamaan huomiomme täysin ihanille kummitytöillemme.<3

   Poista