23. huhtikuuta 2013

Viikonlopun hulinat

Viikkonloppu oli meillä taas aika vauhdikas ja mukavaa tekemistä riitti oikeastaan joka päivälle!

Perjantaina kävimme Emilian kanssa pitkästä aikaa ihan kahdestaan kaupungilla shoppailemassa ja löydettiin Emilialle ihana farkkumekko sunnuntaina olleisiin kaverisynttäreille ja minulle hieman arkivaatetta.


Mukava oli päästä Emilian kanssa ihan kahdestaan ja hienosti jaksoikin kolmisen tuntia rattaissa katsella ja jopa odottaa kun sovitin vaatteita. Eiköhän tuosta saa vielä hyvän shoppailukaverin! :) Liljakin voi onneksi jo olla muutaman tunnin isin kanssa, kunhan pakkasesta löytyy varmuuden vuoksi pumpattua maitoa, jos heräilee uniltaan jo ennen kuin äiti ehtii kotiin. Tällä kertaa neiti oli kuitenkin nukkunut koko ajan, eikä edes huomannut että äiti oli hetken pois. Isikin sai siis hieman omaa aikaa samalla! :)Ystäväni leikkasi ja värjäsi myös hiukseni taas vähän ennen ristiäisiä ja nyt ne on taas ihanan kepeät :) Kyllä vaan hiustenkin laitto vikistää ja keventää oloa! Emiliankin otsahiukset leikattiin jokunen aika sitten ensimmäistä kertaa ja takahiuksiin saa jo pienen pikku-pompulan! 

Viimeisessä kuvassa myös Emilian temppuiluja, mitä tehdään harvase päivä! Kaikenlainen kiipeily, hyppely ja temput tuntuu olevan nyt mieluisaa puuhaa :)

 llalla Emilia lähti vielä mummilaan yökylään ja taas tuli tunne että miten sitä osaakaan olla edes sen yhden illan erossa! On se vaan kummallista, miten nopeasti on kiintynyt toiseen ihmiseen! Hienosti oli yö siellä mennyt, vaikka Emilia oli vasta toista kertaa yön poissa. 

Lauantaina aamupäivästä mummi ja vaari toi yökyläiliän takaisin kotiin ja lähdettiinkin vielä tyttöjen kesken taas Viherlandiaan papukaijoja katsomaan.
Emilia olisi jaksanut katsella niitä taas vaikka kuinka kauan, kun tällä kertaa osuttiin sellaiseen aikaan, että papukaijatkin olivat hieman vilkkaammalla päällä. Parvekkeellekin ostettiin samalla myös jo ensimmäiset orvokitkin ja täytyisikin istuttaa ne taas Emilian kanssa kukkaruukkuun!Viherlandiasta jatkettiin vielä matkaa kauppaan, mistä mummi ostikin Emilialle ensimmäisen kolmipyörän kesäksi. Pyörä koottiin jo illalla ja vähän sitä täytyi päästä jo sisällä testaamaan. Hyvin osasi Emilia jo heti polkea sitä, mutta ohjausta täytyy vähän vielä harjoitella. Oli kuulkaa niin iloisia ilmeitä neidillä, että voi sitä lapsen riemua! 


Tällä viikolla onkin lähdettävä kypäräostoksille, niin päästään sitten ulkonakin tuota hieman testaamaan :)


Viikonloppuna herkuteltiin myös kanasalaatilla, joka onkin yksi mun lemppareista. Helppoa terveellistä ruokaa, johon täytyisi kyllä panostaa vähän enemmän, jotta saisi nuo viimeisetkin raskauskilot häädettyä! Ja ehkä myös se herkkujen vähentäminenkin voisi auttaa! :)Sunnuntaina oltiin ystäväni lapsen 2-vuotis synttäreille Emilian kanssa taas kahdestaan. Synttäreillä oli 4 lähes samanikästä lasta, kaikki noin 2 vuotiaita tai hieman alle. Ihanat prinsessajuhlat olikin järjestetty ja lapsilla tuntui olevan hauskaa! Meidän neiti ainakin nukahti heti autoon muutaman tunnin leikkien jälkeen :) 


Mukava viikonloppu siis taas takana, eikä tältä viikoltakaan tekemisen puutetta ole, kun sain vihdoin kirppispöydän varattua :) Kaappien siivousta siis tiedossa loppuviikolle! :)

3 kommenttia:

 1. Kivoja tunnelmakuvia! Jotenkin tuo Emilia tuntuu niin "isolta tytöltä" vrt. omaan samanikäiseen. Pitkä tyttö taitaa olla. Ihanaa kun on mummula johon pieni voi mennä yökylään. Meillä molemmat mummut sen verran sairaita, ettei yökyläilyt onnistu. Ja älä raskauskiloista murehdi, minä tiputtelen niitä vieläkin vaikka pienin on jo tuon 1,5 vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se "iso tyttö", tai ainakin myös minusta tuntui siltä että Emilia kasvoi silmissä, kun Lilja syntyi. Vaikka eihän Emilia niin hirmuise pitkä ole (1.5v neuvolassa oli tasan 80cm), mutta myös etuhiuksien leikkaaminen ja pompula tekee myös isomman tytön oloiseksi :) Emilia kyllä tykkää olla mummilassa ja silloin tällöin yökyläilytkin on mukavia, vaikka Emilia nyt vasta toista kertaa siellä olikin yötä. Ja en nyt vielä tosiaan kovin raskauskiloista murehdi, vaikka edes jonkinmoiseen kesäkuntoon olisikin kiva vielä päästä :)

   Poista
 2. Nyt on Emilia saanut tähti-tunikan käyttöön:) Hyviä synttärikuvia oot saanut otettua ja kivoja muutkin kuvat :) Ihana kuulla bloginkin kautta, että teillä oli kivaa <3 On muuten ihan totta tuo, että etuhiuksien leikkaaminen ja ponnari tekee heti isomman tytön oloiseksi, niin Taikallakin! Meijänkin pitäis joku kerta papukaijaa ja muita mennä katsomaan... :) Mistä muuten varasit kirppispöydän ja mille viikolle sait? Mäkin oon vähän samaa urakkaa miettinyt, tosi monesta kassillisesta tavaraa pitäis päästä vihdoinkin eroon...

  VastaaPoista