18. huhtikuuta 2013

Nimeni on...

Olipas mukava lueskella teidän arvailuja nimestä! :) Joukosta löytyi itseasiassa montakin sellaista nimeä, joista itse pidän ja muutama on tainnut meillä olla myös harkinnassa toiseksi tai komanneksi nimeksi. Ja kyllähän sieltä se oikeakin arvaus tuli ja ehkä päästän teidät loputkin jo piinasta... 

Vauva sai siis kasteessa nimen Lilja Ella Helmiina.


Ristiäiset pidettiin sunnuntaina 14.4. (vauvan ollessa tasan 2kk vanha) meillä kotona, kuten Emiliankin ristiäiset. Vauva nukkuin tyytyväisenä koko kasteen ajan kummitädin sylissä ja Emiliakin jaksoi hienosti aluksi papan ja sitten minun sylissä, vaikka etukäteen ajattelinkin ettei jaksaisi olla niin kauan paikallaan. 


Sylikummeiksi vauvalle tuli mieheni sisko sekä hänen miesystävänsä ja toiseksi kummeiksi minun veljeni ja hänen tyttöystävänsä. 


Kastemekon lisäksi meillä on kastemalja myös ollut minun ja veljeni ristiäisissä sekä nyt myös Emilialla ja Liljalla. Kasteen jälkeen Emilia sai kuivata siskon pään, tai no minä sen käytännössä kuitenkin kuivasin, kun Emiliaa taisi hieman jännittää :) Aivan ihana idea kuitenkin papilta, kun sitä meille ehdotti. 


Kastepöydälle halusin myös kukkakimppuun kauniita valkoliljoja ja pappahan sitä sanoikin, että siinähän oli jo heti pöydällä vihjettä nimestä :) 


Tässä siis tällainen nopea postaus kasteesta ja jatketaan sitten taas vaikka muuten ristiäisistä ja tarjoiluista taas toisessa postauksessa. Jaan vähän näitä osiin, kun en kerralla ehdi paljoa kirjoitella ja kuvia tosiaan on aika paljon!

10 kommenttia:

 1. Paljon onnea pikkuiselle kauniista nimestä ♡

  VastaaPoista
 2. Kauniin nimen sai tyttö :) Ellaa olen itsekin pyöritellyt nimeksi, mutta kyllä tämä jonkun vuoden vanha nimi-idea taitaa silti päätyä etunimeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava sitten kuulla mikä teidänkin vauvalle nimeksi tulee :)

   Poista
 3. Kauniin nimen sai teidän tyttö!:) Onnea nimen johdosta!!

  VastaaPoista
 4. Sama pappi kun meillä kuopusta kastaessa, asuttekohan meidän liki vai tekeekö hän töitä koko Jyväskylän alueella :)
  Meille ehdotti myös että isompi sisarus saa kuivata pään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tuolla papilla olla tämä alue vain, (Emilian ristiäisissä meillä oli eri pappi toiselta alueelta, kun silloin tämän alueen papit oli jo varattuja). Eli varmaan aika lähimain asutaan :)
   Minusta se oli kaunis idea, että sai sisko kuivata pään ja yhdessä tietysti Emilian kanssa mentiin kuivaamaan, kun on vielä niin pieni että ajattelinkin ettei välttämättä vielä onnistu :)

   Poista
  2. Mukavaa huomata täältä ns muitakin, omalle lukulistalle on osunut ihan vain pari samasta kaupungista olevaa :)
   Me seisottiin kirkossa edessä kummit+vanhemmat, toki meidän isommat oli hiukan isompia niin osasivat tulla sitten pyydettäessä homman hoitamaan.

   Poista
 5. Tosi kaunis nimi ja sopii ihanasti Emilian kanssa <3 <3 <3

  VastaaPoista