8. maaliskuuta 2013

Raikkautta kotiin

Ihanaista naistenpäivää!

Mies osti jo eilen naistenpäivän kunniaksi kevään ensimmäiset tulppaanit! Kauniita vaaleanpunaisia ja nuo onkin mun yksiä lempparikukkia varsinkin näin keväällä, kun aurinkokin alkaa näyttäytymään!


Keittiöön saatiin viime viikolla haettua se jo kauan haaveilemani vaalea matto keittiönpöydän alle. Makuuhuoneeseen tuli jo jokin aika sitten Ellokselta tilaamani tyynynpäälliset ja saatiin sinnekin hieman keväistä ilmettä. 


Valitsin ihan valkoiset pellava tyynynpäälliset, jotka käy sitten monen kanssa sekä nuo "love letters" tyynynpäälliset. Tilasin myös sen tekstillisen tyynynpäällisen, joka oli siis mun suosikki, mutta toimitus siitä on vasta myöhemmin keväällä, joten nuo saavat nyt sen aikaa toimia korvikkeena. Ja aika kivat kyllä ovatkin! Keväiset ja pieni ripaus hentoja sävyjä, muuten meidän aika valkoiseksi painottuvaan makuuhuoneeseen.


 Kehto on isäni tekemä, mikä oli Emilialla silloin kun hän oli vauva ja nyt se pääsee uudelleen pikkusiskolle käyttöön.

  
Makuuhuoneeseen vaihdettiin taas nuo kevyemmät vaaleat pellavaverhot ja samalla on tehnyt mieli hankkia muitakin uusia tekstiilejä. Keittiöön löytyi Kodin Ykkösiltä muun muassa kivoja keittiöpyyhkeitä.


 Kovasti olen myös ihastellut Green Gaten tekstiilejä. Niissä on aika kivoja pastillisävyjä sekä pilkkuja ja raitoja.


 Myös nämä pilkulliset mukit houkuttaisi vaikka ihan joka värissä, mutta tänä keväänä taitaa tuo turkoosi/mintunvihreä nousta omaksi suosikiksi :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Kaunis matto! Löytyi Googlen kuvahausta.. Mistä se on ostettu ja onkohan niitä vielä?? Olen kiitollinen vastauksesta.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matto on ostettu Askosta! Muistaakseni Grace-merkkinen. Ainakin talvella noita oli myös harmaana ja vähän tummemman ruskeana ja myös käytävämattoja!

      Poista