18. maaliskuuta 2013

Pulkkailua

Viikonloppuna oli aivan ihania aurinkoisia päiviä ja niinpä me lähdimme lauantai aamuna koko perhe läheiseen laskettelukeskukseen ulkoilemaan ja pulkkailemaan.Matkalla haimme myös mummin kyytiin minulle seuraksi. Mies otti laudan mukaan ja kävi muutaman laskun laskemassa, joten "apukädet" otettiin ilomielin vastaan :)Keväällä tällaiset muutaman asteen pakkaset auringonpaisteessa on ihania ulkoilukelejä, kun kevätaurinkokin tuntuu jo lämmittävän. Aurinko ja pidemmät päivät piristävät kyllä kovasti ja herättävät ainakin tämän äidin "talviuniltaan" :)


Vauva puolestaan nukkui tyytyväisenä vaunuissa kauneusunia koko reissun ajan!


Emilian Mini A Turen Wisti haalari on ollut todella ihana ja haalari on kestänyt talvella pulkkailut ja liukumäet, eikä käytönjälkiä ole juurikaan tullut. Tuo haalari on Emilialla kokoa 86cm ja on ollut juuri sopiva täksi talveksi. Harmi, ettei se kuitenkaan luultavasti mahdu enää ensi talvena ja vauvalle taitaa olla kuitenkin vielä iso. Tuosta kuosista tykkäsin kyllä niin paljon, että ensi talveksi olisi kiva löytää vielä jostain takki samalla lehdykkä kuviolla.


 Viime kesänä ostimme Emilialle nuo Baby Banz aurinkolasit ja ne ovat olleet myös todella hyvät käytössä. Tarrakiinnityksellä olevan säätönauhan ansiosta ne pysyvät hyvin päässä vauhdikkaammassakin menossa ja kiristystä voi säätää lapsen kasvaessa. Baby Banz aurinkolasit sopivat 0-2 -vuotiaille ja niissä on 100 % suoja UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Eikä noin 20e hintakaan ole mielestäni paha hyvistä aurinkolaseista. Kevätauringossa näitä taas tarvitaankin ja voin ehdottomasti suositella pienten lasten silmien suojaksi :)


Ette muuten arvaa, miten ihana olikin taas ulkoilla oikein kunnolla, ilman jättimäistä raskausmahaa ja ilman sitä tunnetta, kun jokainen vähänkin vauhdikkaampi askel aiheutti supisteluita! Tämä onkin kivaa pientä urheilua ja viimeisetkin raskauskilot saa kyytiä, kun työntää vaunuja ja vetää Emiliaa pulkassa :)Tänä talvena minun osalta laskeminen jäikin kokonaan raskauden vuoksi, jos ei nyt tässä keväällä uskaltautuisi vielä kokeilemaan taitoja. Mutta on tuo pulkkailukin vaan niin hauskaa ja ensi talvena viimeistään saa taas sukset alleen (tai laudan) !


Emilia korjasikin tilanteen ja pääsi "testaamaan" isin lautaa :)Ja muutaman vuoden päästä sitä mennäänkin varmaan lujempaa kuin äiti, kun pääsee harjoittelemaan suksilla ensin!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Harmi kun en ehtinyt mukaan. :( Täytyy mennä joku toinenkin kerta. Meilläkin on toistaiseksi laskut jääneet tosi vähälle tänä talvena, täytyisi korjata tilanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän täytyis tehdä taas sellanen kevätlaskureissu! Vaikka siellä "teidänkin" mäessä joku kerta kun sinne taas tullaan :)

   Poista
  2. Joo niin pitäisi! Se olisi hauskaa. :) Käytiin testaamassa Mustavuori Tampereella, se on aika pieni mutta menetteli. Lasten mäkikin siinä näytti olevan.

   Poista
 2. Nämä on olleet kyllä ihania pulkkailusäitä! Ja lautailusäitä... Minullakin on jäänyt laskeminen vähiin näinä lapsitalvina (tänä vuonna yhtenä päivänä laudalla), mutta elättelen kyllä toivoa, että pääsiäisen aikaan pääsen jonnekin telemarkkailemaan.

  Tuo Mini A turen haalari on niiiiiin ihana! Meillä on se vanhan roosan värisenä, mutta tuo kuviollinen on kyllä vielä söpömpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariin kertaan on kyllä laskut talvessa jääneet täälläkin, mutta onhan tuo pulkkailukin hauskaa lasten kanssa :)

   Se yksivärinen on myös ihana Mini A Turella, mutta tuo kuviollinen oli ainakin ihan mun ykkös suosikki tän talven haalarivalikoimissa :) Noita ei tainnut paljon aleihinkaan kaupoissa jäädä!

   Poista
 3. Ihania kevättalven pulkkailukuvia ja -kelejä! Me ollaan kanssa oltu paljon tuossa jäällä pulkkailemassa ja kävelemässä, kevätaurinkoa ja hankia ei oikein mikään voita... paitsi ehkä se kuuma kesäaurinko sitten! :) Kuvista näkee että molemmat tytöt kasvaneet tässä viime viikkoina kovasti!

  VastaaPoista