5. joulukuuta 2012

Ripaus joulunpunaista

Vaikka tämä minun masu ja raskaushormonit onkin pitänyt tämän vilukissan lämpöisenä, niin lämpöiset villasukat on talvella ihan ehdottomat. Normaalisti kuljenkin villasukissa monesti vielä kesäkuuhun asti ja syksyllä ne pääsee käyttöön heti ilmojen viiletessä. Lapsena saatiinkin joka mummolareissulla aina uudet mummon kutomat villasukat, mitkä olikin aina ihan parhaita. Välillä olen itsekin muutamat sukat Emilialle kutonut, mutta aika ei oikein tahdo riittää niiden kutomiseen ja kärsivällisyys varsinkaan isompien sukkien tekoon.KappAhlista löytyi kuitenkin nämä kivat jouluiset villasukat itselleni ja Emilialle ihanat poro sukat tilasin Nextiltä.

Muutama joulukoriste laitettiin myös jo ikkunalaudalle vähän joulufiilistä tuomaan.  Näitä aika samantyylisiä tonttujahan on mynnissä monessakin kaupassa ja tämä tonttu löytyikin Tiimarista. Minimanista löytyi kiva Finnmarin talo-kynttilälyhty. Talon mukana tuli pieni tonttu ja sisällä oli myös kynttilä. Meillä tuo kynttilä vaan vaihdettiin turvallisuussyistä pieniin sisävaloihin, ainakaan tuossa ikkunalaudalla ei kynttilää voi Emilian kanssa vielä polttaa.
 
  
Tuo lyhty oli jo valmiiksi kivassa paketissakin, joten olisi myös kiva pieni joululahjaideakin vaikka sukulaisille.
 

Mummulta Emilia sai ihanan jouluisen nallen, jonka oli löytänyt Harrodsilta muutama viikko sitten Lontoon matkallaan. 


Myös meidän Eevi-kissa on löytänyt nallen vierestä mukavan nukkumapaikan :)


Lindexillä löysin itselleni aika kivat punaiset lapaset sekä Aleksi 13. löytyi burgundyn värinen kaulaliina. Mustalle takille ajattelin ensin valkoisia asusteita, mutta yhtäkkiä keksinkin, että tuo punainen voisi myös olla kiva, mikä ei kyllä normaalisti yhtään ole minun värini! )

 
Äsken noita kuvia selaillessa huomasinkin, että aika sattumalta on myös tuossa nallen villatakissa ja kaulaliinassa aika samanlaista kuviota :)


 Jotenkin olen nyt ihastunut tuollaiseen tumman/viininpunaiseen, vaikka aiemmin perinteinen punainen väri ei ole meidän jouluun kuulunut. Tänä vuonna kuitenkin meidän jouluun kuuluu myös ripaus tuota punaista, vaikka muuten taidan pysytellä enemmän valkoisessa, kullassa tai hopeassa ja vaaleanpunaisessa sekä kaikessa kimaltelevassa ja hieman modernimmassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti