9. lokakuuta 2012

Sinistä, valkoista ja harmaata

Nämä värit ovat kuuluneet jo aika kauan suosikeihini omissa vaatteissa, mutta Emilialle (valkoista lukuunottamatta) nämä värit alkavat löytämään paikkaansa vaatekaapista vasta tänä syksynä. Ja vaaleanpunaisten rinnalla tietenkin!

Itselleni löysin Baby Oz myymälästä Mamalicious sini-valkoraidallisen neuletakin ja Emilialle Name It:n sinisen puseron.


Meidän luottomerkiltä, Benettonilta on nämä jo jokin aikaa sitten ostetut t-paidat, äidille sinisenä ja Emilialle valkoisena. Näitä onkin ehditty käyttää jo paljon!


Vero Modasta ostettu neuletunika sopii mainiosti pienen masunkin päälle. Ainakin vielä näin keskiraskaudessakin neuletta voi käyttää toisella sivulla olevan koristenapituksen ja rypytyksen ansiosta.Tykkään tunikoista varsinkin syksyisin ja talvisin ja kasvavan mahan kanssa on kiva vetäistä mukavat legginsit alle. Myös Emilialla tykkään pitää tunikoita sukkahousujen kanssa ja tämä Kindereiden bambi tunika onkin yksi suosikeistani.

Uusin hankinta on hm:n äitiyspuolelta ostettu hopeinen paita ja muutama masukuvakin rv 20+2 :) 

 
Aika maltillinen yritän olla äitiysvaatteiden ostamisen suhteen, kun niitä loppujen lopuksi tarvitsee vain niin vähän aikaa. Osa vaatteista on kuitenkin sellaisia, joita voi onneksi käyttää myös raskauden jälkeen, kuten vaikka tuota ylintä neuletakkia. Ja jotkut tavallisetkin vaatteet on sen mallisia, että ne menevät ainakin alkuraskaudesta hyvin vielä päälle. Emiliaa odottaessa taisin pärjätä muutamalla äitiyspaidalla housujen lisäksi, kun loppuraskaus osui kesään. Nyt ainakin on satsattava vielä talvitakkiin, sillä viime talvena oistamani vartalonmyötäinen talvitakki ei mene edes enää kiinni!

2 kommenttia: